1. kesäkuuta 2010

Vika viikonloppu Abessa.

Meillä oli perjantaina jäähyväisillallinen kavereiden kanssa. Tytöt oli valmistanu uskomattoman hyvää pastaa, jossa oli mm. artisokkaa, aurinkokuivattuja tomaatteja ja oliiveja. Jälkkäriksi hedelmiä, marjoja ja suklaafondue. Jatkettiin vielä keskustaan pienemmällä porukalla ja nautittiin kesälomasta.

Lauantaina vuokraemäntä tuli tarkistamaan kämppää, joten aamu alkoi klo 9 siivouksella. Nainen ei ole maailman helpoin tapaus ja ikävikseni varmaan hänestä joudun kuulemaan vielä myöhemminkin. Mun huone on nyt luovutettu, mutta vuokraa maksan elokuun loppuun saakka.

Lauantaina Aberdeenin Tiger, tiger -baari järkkäsi yhdessä Vue-cineman kanssa Sex & the City 2 -Ladies Night-tapahtuman. Ilta alkoi baarissa Cosmopolitan -drinkkien kanssa. Siitä jatkettiin elokuvateatteriin, joka oli täynnä naisia teineistä mummoihin. Elokuva oli aivan loistava, super hauska ja viihdyttävä. Melkein voisi sanoa, että parempi kuin ensimmäinen -eikä ainakaan huonompi!


Leffan jälkeen baarissa meitä odotti juustokakkupalat. Ei huonot nekään. Pakettiin kuului vielä klubin pääsymaksu, joten ilta jatkui siellä tanssilattialla paikallisia hempukoita ja lähinnä niiden asusteita, tai lähes olemattomia sellaisia, kauhistellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti