16. toukokuuta 2011

Ihanaa Leijonat Ihanaa!

Jotain aivan sanoinkuvaamatonta!


Mikä on parempaa kun murskavoitto lätkän MM finaalissa ja nimenomaan Ruotsia vastaan!?!

FBstä löytämäni rukous taisi käydä toteen:
Petri meidän, joka olet maalilla. Pyhitetty olkoon sinun alueesi. Tulkoon sinun nollapelisi. Tapahtukoon sinun torjuntasi, myös Ruotsia vastaan niin kuin Venäjää. Anna meille tänä sunnuntaina meidän toinen maailmanmestaruutemme. Äläkä saata meitä tappioon, vaan päästä meidät hurreista. Sillä sinun on maski, patja ja räpsä. AAMEN!

Eilisillalle meillä oli yli 20 punnan liput "end of year" Ceilidh Balliin, jonka järjesti mm. IR ja Politics Society, nuorten YK ja Unicef societyen kanssa. Oltiin isolla kaveriporukalla hankittu liput, joten bileitä ei voinut jättää lätkän takia väliin. Kerrankin voitin arpajaisissa, pääpalkinnon sattumoisin. Pääsen kolmen kaverin kanssa Revolution drinkkibaarin "master cocktail opetukseen". Täytyy säästää se tenttien jälkeiselle ajalle! Illallinen alkoi puoli tuntia ennen Suomen lätkämatsia. Pidimme siis kännykät visusti piilossa ja jännitimme lopputulosta yli puolenyön brittiaikaa. Illallisjuhlien, ruokien ja tanssien jälkeen lähdettiin porukalla L:n luo kattomaan tvkaistalta nauhalta lätkäfinaalia. Muutama meistä jopa nukahti toisen erän aikana, mutta kaikki olivat hereillä salamannopeasti kun Suomi tasoitti. Kello tuli jo 3 aamuyöstä kun vihdoin saimme tietää Suomen voitosta. Mikä piina ja harmi, ettei ollut mahdollista olla Suomessa ja torilla! Mutta onnistuimme täydellisesti pitämään itsemme pimennossa monien tuntien ajan. Kiljuimme ja pompimme kyllä siihen malliin, ettei ihme jos koko katu heräsi keskellä yötä meidän juhlintaan. Aivan mahtava ilta ja yö!


Kylmiä väreitä ja kyyneleitä!

3 kommenttia:

 1. Vieläkin menee kylmät väreet ja nousee kyyneleet silmiin, kun kattoo tota koostetta... Huikee joukkue, uskomaton turnaus ja unohtumaton finaali! ♥

  VastaaPoista
 2. Ai mikä on parempaa kuin voitta Ruotsi finaalissa? No se, että voittaa KUUSI- YKSI!!!!!!!!!!!!!!!!

  Argh. Harmittaa NIIIN ettei päässyt juhlimaan! Tuskinpa tollasia juhlia enää tulee, ellei mene taas 16 vuotta kymmenien pettymysten ja hope/pronssimitalien kera.. ja sitten ollaan jo liian vanhoja juhlimaan kadulla.=P

  VastaaPoista
 3. Jaana: Joo, niin menee kylmät väreet vaikka maalit on nähty jo moneen kertaan! :)

  Miina: siksi laitoinkin, että "murskavoitto Ruotsia vastaan" ;) Ei me tulla koskaan olemaan liian vanhoja katujuhlijoita. Ens voittoa juhlitaan sitten yhdessä Helsingissä, toivottavasti.

  VastaaPoista