27. joulukuuta 2012

joulutunnelmia

Me päästiin oikein mukavasti Suomeen sunnuntaina ja ollaan nautittu joka hetkestä täällä Winter wonderlandissä. Varoittelin etukäteen, että tullaan syömään todella paljon kaikkea mahdollista ja varsinkin suklaata, mutta herra tuskin kuvitteli ihan tällaista menoa.. 
 Toivottavasti kaikilla on ollut oikein mukava ja rentouttava joulu!

10 kommenttia:

 1. Voi pojat, miten tunnelmallisen näköistä! Argentiinalaisten joulujen jälkeen voi olla oikeasti hankala ymmärtää näkemättä, mitä meno ja suklaan määrä Suomessa on ;) Missä mun konvehtirasia muuten on?? Jos ei lasketa niitä, joita googlettelin ja ahmin näytöltä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uijui.. konvehtirasia tuskin tulisi ehjänä perille postissa. Saat oman heti kun lennät tänne tai mä sinne ;)

   Poista
  2. Tuo mun konvehtirasiakysymys oli siis joulupukille ja sen apureille, jotka unohti mut herkuitta tana vuonna :P Onneksi otin vahingon takaisin ja tein kaks kakkua ja suklaamoussea vuodenvaihteen viikonloppuna.

   Poista
 2. Et usko miten kade olen tuosta suklaasta -Ja joulutortuista! Avasin yhden aitin lahettamista lahjoista etukateen, kun muodosta arvasin, etta siella on suklaata. No, reippaana tyttona vein sen sitten toihin jaettavaksi, ajatellen etta kylla sita tulee paketeista enemmankin suklaata. No ei tullut yhtaan! Lahjoitin ainoat Fazerin siniset tyokavereille :O Ainahan ma kylla sanon, ettei tarvi suklaata laittaa kun lihoo vaan keskella talvea, mutta olivat piru vie tana jouluna muka kuunnelleet...Pitanee narista nyt suklaan puutteesta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! Suklaata ei voi ikinä olla liikaa :P Meillä taisi alunperin olla kotona jopa kymmenen rasiaa, niistä on useampi jo tyhjennetty.. Olet liian kiltti kun jaoit suklaat kavereille. Toivottavasti osasivat edes arvostaa maukasta suomalaista! :D

   Poista
 3. Nam, mullekin kelpais tuo konvehtirasia :P Mun suklaakiintiö ei selvästikään tullut täyteen vielä jouluna, kun kaupasta oli parhaat suklaat loppu ennen joulua eikä joulupukkikaan tuonut suklaata tänä vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi suklaata voi syödä suuret määrät ainakin loppiaiseen saakka. Vielä ehtii! :)

   Poista
 4. Toi suklaarasia on niin ihana.....erityisesti nuo vaaleaan paperiin pakatut....voi ei !
  Täällä ei ollut suomalaista suklaata ollenkaan - no olihan yhdessä paketissa, mutta mites se menee...'hitaammat jäävät aina ilman'......ensi jouluna täytyy päästä Suomeen.
  Hyvää Uutta Vuotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena. Hyvää uutta vuotta sinne rapakon taakse :) Ens hätiin voi tietenkin tilata netistä suomikaupasta vähän joulusuklaata :)

   Poista