21. joulukuuta 2012

lomalle..
Pikkasen joulumieltä tuo meidän koulun joulukuusi, joka on aika hillityn suloinen ja ilmestyi opiskeluhengailu-huoneeseen alkuviikosta. Muutama söpö joulukorttikin on löytänyt tänne Parque Guëllin kupeeseen Suomesta. Keskiviikkona puolilta päivin meillä oli koululla pienet joulujuhlat. Kilisteltiin vähän kuohuvaa ja saatiin suu makeaksi turroneilla ja "suklaasikareilla", joita muuten kutsutaan täällä barquillos -nimellä. Lisäksi jokaisen omasta "pulunreiästä" löytyi pieni joululahja yliopistolta, ihka oma muistitikku! Se tuleekin oikein tarpeeseen, sillä mulla ei täällä omaa olekaan.

Eilen oli mun viimeiset luennot, joten joululoma tavallaan alkoi jo.. tänään on kuitenkin vielä paljon tekemistä, siivousta, pyykkäämistä ja asioiden hoitoa. Illalla taidetaan saada Suomesta pari vierastakin viikonlopuksi  meitä moikkaamaan ja sunnuntaina aamulla lennetään herran kanssa Suomen lumeen!

8 kommenttia:

 1. Oikein ihanaa joulua teille!! Me ollaan just matkalla kentälle, toivon mukaan kaikki lennot menee hyvin! Terveisiä perheelle, turvallista matkaa Suomeen ja ollaan yhteydessä ensi vuoden puolella ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos.. samoin sinne! Hyvää lentoa ja ihanaa matkaa! Nähdään ens vuonna :)

   Poista
 2. Hyvää lomaa ja hyvää joulua! :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa Suomi-lomaa ja hyvää joulua teille!

  VastaaPoista
 4. Oon niin kade. Mäkin haluun Suomeen, nyt! Pitäkää hauskaa ja hyvää joulua teille molemmille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teilläkin on varmasti ollut ikimuistoinen joulu!

   Poista