9. joulukuuta 2012

Valokuvia ja jouluvaloja

Lauantaina iltapäivällä suunnattiin taas keskustaan uuteen valokuvanäyttelyyn. Tällä kertaa kyseessä oli argentiinalais-israelilaisen valokuvaaja Miki Kratsmanin mustavalkoinen näyttely Israel-Palestiina konfliktista. Näyttely oli ihan La Ramblan vieressä La Virreina -nimisessä kulttuurikeskuksessa. Pelkästään jo se rakennus on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Wau!


Tällasia kuvia siellä oli esillä

Miki Kratsman
Ihasteltiin pikkasen keskustan jouluvaloja, mutta käämit paloi aika nopeasti kun ihmisiä oli ihan liikaa liikkeellä. La Rambla on täynnä ihmisiä, oli sitten mikä tahansa vuodenaika!

Kuvista ei ehkä välity ansaitusti, mutta noi puiden valaistukset on mun mielestä tosi nättejä. Täällä on ihan hirmusesti joka puolella jouluvaloja, vaikka lumen puute onkin suuri joulufiiliksen lannistaja. Onneksi vohveli oli maukas ja asteitakin on vielä sellaiset 13. Ei paha näin joulukuussa. Huomatkaa, ettei tuo lämpömittari mahdollista alle -5 asteen lämpötilaa!

9 kommenttia:

 1. Eiih, belgialaisvohvelikuvista pitää olla herkimmille lukijoille varoitus ennen postausta! :D Jos katuruoka ois sallittua, niin laittaisin vohvelikojun. Vaikka sitten syödäkseni niitä itse ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah! Soooori! Tuu tänne, niin vien sut vohvelille :)

   Poista
 2. Ah,belgialaisia vohveleita...joskus aikoinaan tykkäsin tosi paljon mutta nykyään en kauheasti välitä enään makeasta.Hieno tuo näyttelypaikka! Olen nähnyt saman kuvaajan eri aiheesta ottamia kuvia täällä eräässä galleriassa.Ihanat valaistukset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin varmasti laskea yhden käden sormilla monta tuollaista vohvelia olen elämässäni syönyt.. se on jopa tällaiselle suklaa-loverille pikkasen liian paljon yksin syötäväksi, sekä yllättävän hankalaa kun se liimautuu pahvilautaseen väenpaljoudessa :)

   Kiva! En tiedä miten kuuluisa valokuvaaja on kyseessä, mutta oli ihan hienoa kuvia esillä.

   Poista
 3. Ei herranjestas saa laittaa tommosesta vohvelista kuvaa kun joku on vielä ruudun toisella puolella ihan nälissään!
  Teetkö tommosia mulle sitten ku tuut kotiin? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha.. En varmaan osais, mutta katotaan löytyykö mustiksen pakastealtaasta! :)

   Poista
  2. No ostetaan tai tehään woffelsonit ja sulatetaan sopivasti fazerin sinistä päälle ;D

   Poista
 4. Ääh!! Viime jouluna mekin saatiin katsella noita samoja jouluvaloja... pääsispä taas, mut kun ei niin ei :(
  Mä oon vähän kade sulle kun sä käyt tollasissa mielenkiintoisissa näyttelyissä ja linkkailet kaikkia hyviä artikkeleita.. Mä hyvä kun blogeja saan aikaiseksi luettua :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi.. olis kiva mustakin, jos pääsisitte! :)
   Mä en oikein muuten taidenäyttelyistä perusta, mutta tykätään molemmat kattella valokuvia, joten tää on kiinnostava vaihtoehto. Tässä kaupungissa riittää niin paljon kaikkea tekemistä. Kuten varmaan jo tiesitkin ;)

   Poista