2. tammikuuta 2013

lumeilua ja jäätymistä

Vielä ennen vuodenvaihdetta ehdittiin hiukan samoilla lumisessa Helsingissä.. käytiin tottakai luistelemassa ja seikkailemassa sumuisessa Suomenlinnassa. Nico oli ensimmäistä kertaa minkäänlaisilla luistimilla, saati sitten jäällä, joten aika mielenkiintoinen reissu siitä tuli. Luistimet vaihtui aika nopeasti takas kenkiin, kaikkien turvallisuuden vuoksi. Hauskaa oli silti!Ensimmäinen Suomenlinna -visiitti olisi ehkä kannattanut jättää kesälle. Saarella on aina kylmän viileä keli, oli sitten kesä tai pakkanen. Ihana viima todellakin menee luihin ja ytimiin. Turisteja tai kanadanhanhia ei onneksi  tällä kertaa tarvinnut kirota. Pakkanen ja viima taisivat miellyttää kameraakin, joka päätti kaunistaa joitakin kuvia vinjettoinnilla. Ja olihan ne maisemat kauniita!
Suomenlinna-illasta lähtien olenkin ollut kuumeessa ja vuosi vaihtui -vastoin suuria suunnitelmia- kotisohvalla angiinaa potiessa. Eilen sain antiobiotit, joten ehkä huomenna voitaisiin päästä haistelemaan ulkoilmaa pitkästä aikaa.

5 kommenttia:

 1. Ihanasti varittaa ja lammittaa Suomenlinnan maisemaa tuo kahvila. Pisteet luistelutsempista, koska ei se pitkan tauonkaan jalkeen ole niin helppoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sieltä sai myös lämmintä kaakaota kermavaahdolla :) Ihan hauskaa oli saada luistimet jalkaan pitkästä aikaa kahden vuoden tauon jälkeen. Varmaan pääsis Bairesissakin jossakin jäälle. Mendozassa oli keskellä kesää jonkun kauppakeskuksen pihalla teltassa jäädytetty luistinrata, josta sai lapasiakin vuokralle :)

   Poista
  2. Me käytiin kerran luistelemassa Buenos Airesissa, mutta kokemus oli kyllä aika hassu! Jää oli tosi huonossa kunnossa ja vuokraluistimia ei oltu varmaan ikinä terotettu :D Onneksi S on päässyt Suomessa kokeilemaan luistelua uudestaan vähän paremmissa olosuhteissa!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Ja voi ei - paranemisia! Tosin sama meininki täällä, vaakatasossa mennyt koko viikko, uusi vuosi mukaan lukien... Tais olla vähän liian arktinen retki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt ollaan onneksi jo voiton puolella -toivottavasti sielläkin! Mietinkin, että mitenköhän teillä.. jotain pöpöjä on ilmassa näköjään ollut :)

   Poista