11. elokuuta 2014

Hei taas!

Blogi näyttää menneen ennalta suunnittelemattomalle kesälomalle Suomi-loman ajaksi. Tarkoitus on kuitenkin palata kirjoittelemaan normaaliin malliin. Suomi-lomaa on enää kaksi päivää jäljellä, mutta voin jo nyt todeta, että se on ollut yksi kaikkien aikojen parhaimmista kesälomista. Ehdottomasti!

Ilmat on olleet niin mahtavat ja kaikkea kivaa tekemistä on riittänyt niin paljon, ettei aikaa koneella istumiseen ole juurikaan jäänyt. Housut on jääneet matkalaukkuun, mekkoja olisi pitänyt olla mukana enemmän. Loma on mennyt mökkeillessä, turisteillessa, häissä, syödessä ja uidessa. Kerrankin on vietetty aikaa perheen ja kavereiden kanssa oikein kunnolla sekä syöty kaikenlaisia kesäherkkuja ihan olan takaa. 


Palaan näihin tunnelmiin kun olen takaisin Barcelonassa!

10 kommenttia:

 1. Olen kade! Voi vitsi miten kivalta näyttää! Hauskaa loppulomaa ja toivottavasti hyviä ilmoja on vielä tiedossa ensi viikonlopulle, sillä silloin on minun vuoroni suunnata sinne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mahtava kesäloma, toivottavasti saat sinäkin osasi hyvästä säästä :)

   Poista
 2. Aika railakkaalta näyttää kesänne! ;-)

  VastaaPoista
 3. Tosta tuli tosi hauska tosta meidän viasta kuvasta :) tämä on kyllä ollut niin täydellellinen loma!

  VastaaPoista
 4. Sun lomaasi onkin ollut kiva seurata Instan kautta;) Mukavia viimeisiä lomapäiviä !

  VastaaPoista
 5. Hienoja Suomi-tunnelmia ja täälläkin on Instasta tullut seurattua sun lomakuvia enemmänkin! :) On ihan totta, että kesällä ja etenkin näillä keleillä hyvässä seurassa on parempi ottaa vähän etäisyyttä tietokoneen ruudun ääressä istumiseen. Silti on kiva kuulla että palailet pian kirjottelemaan kuulumisia bloginkin puolelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitos, niitä kuvia tulikin tykitettyä oikein kunnolla :D Enköhän pian palaa tänne vanhaan tahtiin..

   Poista