30. tammikuuta 2009

suomalaisia elokuvia

Perjantaina katsoin taas pitkästä aikaa suomalaista telkkaria. Torstai-illan A-talkissa oli ollut Stubb, Hautala, Tuomioja ja Kallis puhumassa Guantánamon vankilan sulkemisesta ja Suomen mahdollisesta vankienvastaanottamisesta. Oli todella huvittavaa katsoa, kun puhujilla tunteet kuumeni ja Kallis teki itsestään ihan pölvästin kaiken kansan edessä.

Perjantai-iltana saimme Lauran kanssa houkuteltua muutaman naapurin kanssamme kellariin kattomaan suomalaista Vares-leffaa. Oli kovan työn takana saada kaverit istumaan alas meidän kanssa, sen verran ennakkoluuloisia ne oli, mutta elokuvan päätyttyä molemmat myöntyivät, että kyllä he siitä tykkäsivät. Molemmat oppivat rutkasti suomalaisia kirosanoja, jos ei muuta. Vareksesta saa kyllä sellasen kuvan, että Suomessa sataa aina vettä...

Tämä lauantai olikin ehkä sitten koko Kanada-aikani tuottoisin lauantai. Sain urakoitua koululukemisia paljon päivän aikana. Mun kuusi kurssia taitaa tälle lukukaudelle olla pikkasen liikaa (vaihtareilla on yleensä 4). Nyt varsinkin tuntuu siltä, kun kaikki välikokeet + kirjallisuusanalyysit pukkaa päälle samaan aikaan.
Illalla näytettiin taas kellarissa suomalainen leffa, tällä kertaa meijän yks lemppari; FC Venus. Päivällä laitoin vielä hienon mainoksen alakerran oveen, jossa ilmotin, että kaikilla on mahdollisuus nähdä mahtava suomalainen leffa, mutta turnout oli heikko. Itse nautittiin täysin rinnoin ja sen jälkeen tulikin ikävä Suomen kesää.

Tänään (sunnuntaina) olin päivällä keskustassa lounaalla parin työkaverin kanssa. Eilen satoi taas koko päivän lunta, mutta sitten tänään olikin plussan puolella, joten joka paikka oli täynnä hermottoman suuria vesilätäköitä.. tästä tulee vielä märkä kevät!

1 kommentti:

  1. Annika, lähetä mulle virtuaalisesti tota opiskelutarmokkuutta niin saisin tän koulun loppumaan joskus. :D

    VastaaPoista