4. elokuuta 2009

22 päivää kesää jäljellä...

...sitten alkaa kevät!
-meinaan Argentiinassa. :D

Yksi maailman rasittavimmista asioista on yrittää löytää halpoja ja hyviä lentoja netistä. Varsinkin, jos päivät on suurin piirtein tiedossa, eikä ihan ehdottomat. Reilun vkon ajan olen taas vuorotellen työllistänyt niin Kilroyn, Lufthansan, BAn, Iberian, Finnairin kuin KLMn ja ties mitä muita hakukoneita etsien halpoja ja vaihdettavia lentoja Argentiinaan.

Eilen eksyin Kilroyn toimistoon pyytämään apua ja kysymään, miten voin olla varma lentoja ostaessa, että paluupäivää on mahdollista muuttaa. En kuulemma voikaan. Kilroylla oltiin ystävällisiä ja varattiin lennot, jotka oli tarkotus mennä maksamaan tänään.
Illalla kuitenkin löysin itse samat lennot melkein 100 erkkiä halvemmalla suoraan lentoyhtiön sivuilta. Jei Air France!

Toivottavasti ne pitää nyt lentokoneensa kunnossa ja ILMASSA, sillä 27. elokuuta lennän Pariisin kautta Buenos Airesiin.. Wuhuu!

Tarkoituksella otin lennot niin, että Pariisissa on lähes 12h lentojen välissä aikaa ja pääsen käymään tässä mun yhdessä lempparikaupungissa.. johan viime kerrasta rupee taas jo vuosi olemaan. :D

Aion ainakin käydä syömässä banane-nutella crêpin blue cafessa ja ehkä falafelia Le Maraissa ja ehkä tavata kavereita, jos joku on maisemissa.

Nyt se tuntuu taas entistä varmemmalta... oikeesti lähden Argentiinaan takas!

1 kommentti:

  1. aaah ihanaa!
    Jos oot siel aamulla, niin mee ihmees aamupalalle myös Pain au quotidieniin! Aivan superhyvä paikka.
    Mutta. Olen niin kade, että sä pääset taas matkaan! ;) Tosin, alan jo tottua :D Toivottavasti vois tulla tervehtimään Argentiinaan - tosin epäilen vähän tätä mun taloustilannetta :D

    Bisous

    VastaaPoista