16. tammikuuta 2011

Me puse las pilas

Viikko kulunut Aberdeenissä ja jo paljon parempi mieli.

Maanantaina oli tarkoitus aloittaa dissen kirjoitus turbona, mutta itsekurin puutteen vuoksi idea "klo 9, tai viimeistään klo 10 kirjastossa" päättyi "kirjastossa puol yhden jälkeen" -todellisuuteen. Onneksi viikon kuluessa kehitystä tapahtui ja itsekuriakin jostain löytyi.

Tarvitsen jonkinlaisen porkkanakeppi-menetelmän motivoimaan itseäni. Tästä johtuen loppuviikosta tehtiin kaverin, parin, kanssa treffit kampukselle klo 8:40 kaffettelemaan, jotta oltaisiin pirteinä ovesta sisällä työntouhussa kirjaston auetessa klo 9. Sama kaava toistui ke-pe. Torstai oli turboa täynnä, kampuksella vietettiin sellaset 13h, joista kirjastossa ehkä 10h. Perjantai oli melkein yhtä hyvä, mutta kirjaston sulkiessa klo 20 päätettiin viettää tyttöjen kanssa pizza-leffailtaa.
Kaiken kaikkiaan, lopputuloksena oli oikein tehokas viikko, 10 000-12 000 sanan dissestä on nyt ehkä kolmasosa kirjoitettu. Me puse las pilas (laitoin itseeni patterit).

Suomessa ollessani manasin venäläisten turistien paljoutta Helsingin keskustassa ja Skotlantiin tultua olenkin löytänyt itseni lounaalta, sitten kirjastosta ja vielä kaffeltakin, venäläisten kanssa. :)

Tässä mun idyllinen aamumaisema perjantailta kun aurinko melkein nousee ja on aika lähteä kirjastoon.


P.S. Eilen illalla katsoin Mtv3 Katsomolta Turun kulttuuripääkaupunki-meininkejä. Olipas avajaiset.

1 kommentti:

  1. Duktigt! Saisinpa mäkin vähän kandia kirjoitettua (tai jos ainakin nyt eka päättäisin aiheen jne..).

    VastaaPoista