20. toukokuuta 2013

Barçan voitonjuhla

Reilu viikko sitten selvisi, että Barça on Espanjan liigan voittaja. Viime maanantaina järjestettiinkin heti juhlat keskustassa, pelaajien voitonkulkue lähti Kolumbuksen patsaalta rannasta ja jatkoi kierrosta ympäri kaupunkia. Satuimme paikalle ihan vahingossa veljeni ja hänen tyttöystävänsä kanssa, sillä olimme oikeastaan suuntaamassa pyörähtämään Barcelonetalla. Kun sitten saimme käteen Barçan liput ja edessä oli vapaa penkki, päätimme jäädä odottelemaan pelaajien kulkuetta rantabulevardin aurinkoon. Ei yhtään hullumpi idea. Kerrankos nyt sitä elämässä pääsee osallistumaan tällaiseen..Paikalla oli väkeä vauvasta vaariin! Lippuja jaettiin periaatteessa yks per nenä, mutta yllättävän moni aikuinen käveli kymmenien lippujen kanssa -varmasti aikomuksena myydä ne seuraavaa matsia ennen stadikan ulkopuolella. Pelaajista en tunnistaisi kadulla kun Messin ja hänestä näkyi vaan pieni vilaus. Juhlinta varmasti jatkuu vielä seuraavien viikkojen ajan. Ainakin Barçan kauden viimeisessä matsissa, johon suuntaamme muutaman viikon päästä.

2 kommenttia:

  1. Siellähän on mukava tunnelma! :) Täällä piti PSG:n pippalot peruuttaa, kun se meni sellaiseksi hulinoinniksi. Le Petit Journal -ohjelmassa näytettiin sisäkuvaa toimittajien autosta fanijoukon pistäessä sitä uuteen kuosiin. Aika pelottavaa. :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, täällä oli vähän rauhallisempi tunnelma. Olin aika yllättynyt, kuinka vähän porukkaa paikalla oli. Kiertue alkoi jo 18:30, jolloin monet taitavat vielä olla töissä, varsinkin kun maanantai oli kyseessä. Toisaalta, kiertue oli aika pitkä ja varmasti Plaza Catalunya on ollut vilkkaampi paikka!

      Poista