11. syyskuuta 2013

12 kk Barcelonassa

Tänään vietetään Katalonian kansallispäivää ja samalla meillä tulee tasan vuosi täyteen Barcelonassa. Aika on mennyt ihan mielettömän nopeasti. En ole asunut samassa osoitteessa näin pitkään sitten yliopisto-opintojen alettua kuusi vuotta sitten.

Viime vuonna tänään saavuttiin Norwegianilla Helsingistä tuttuun, mutta uuteen kotikaupunkiin. Ei vielä osattu aavistaa mitä kaikkea tämä vuosi tuo tullessaan. Ollaan onnistuttu rakentamaan tänne kodilta tuntuva paikka. Ollaan molemmat kiinnitty Barcelonaan ja viihdytään kaupungissa oikein hyvin. Vaikka tosiaan alunperin tiedettiin, ettei välttämättä ensimmäisen vuoden jälkeen tänne jäädä, oli se mahdollisuus kuitenkin olemassa. Ja onhan se kai edelleen.

11. syyskuuta 2012 ja ensimmäinen jäätelö!

Kyseessä on ensimmäinen elo-syyskuu sitten vuoden 2007 kun en ole vaihtamassa maata. Toistaiseksi eletään Barcelonassa vielä ainakin muutama kuukausi, ehkä vuoden loppuun.

Näyttää vahvasti siltä, että ensi maanantaina kun on virallinen gradun palatuspäivä mulla alkaakin työt, joten toistaiseksi ei tarvinnut työttämäksi ilmoittautua. Kyseessä on kuitenkin muutaman kuukauden etäproggis, joten sikäli mikäli muuttotarve jostain ilmaantuu, on mun helppo vaihtaa asuinkaupunkia/-maata käden käänteessä. Työkuvioista lisää myöhemmin..

18 kommenttia:

 1. Kuinka nopeasti aika menee! :D Onnee uuden työn johdosta - vaikka väliaikasta oiskin, niin silti hienoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta virka! Kiitos, pikkasen jännittää mitä tästä tulee..

   Poista
 2. Onnea vuosipäivänä! Voidaan tehdä tekstiilikaksostreffit, koska mulla on täsmälleen sama paita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. 11/9 onkin merkittävä vuosipäivä monella taholla :P Koska tehdään tekstiilikaksostreffit? Jos lentäisit joulukuussa tätä kautta? :)

   Poista
  2. Se on kesapaita eli ei me varmaan joulukuussa tarjeta :D Ellei teille tule samanlaiset saat kuin viime vuonna!

   Poista
  3. Höpö, höpö, kyllä täällä joulukuussa tarkenee ;) löysin muuten FB:stä kuvan, jossa sulla on se päällä. Parvekkeella Katrin kanssa :D

   Poista
 3. Vuosipäivä on aina kutkuttava. Me saamme viettää vielä 13. vuosipäivämme Istanbulissa, mutta sitten on jo aika jatkaa eteenpäin. Mukavalta tuntuu sekin. Ystävät sen sijaan kävivät Bacelonassa tänä kesänä ja puhuivat sen suuntaista, että se olisi meillemin must.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, 13. onkin huikea vuosipäivä. Barcelona on kyllä varmasti ehdoton must, muttei ehkä keskikesällä.

   Poista
 4. Onnea vuosipäivälle! Minä olen käynyt Barcelonassa kerran (nuorena vanhempieni kanssa asuntovaunuillessa), ja rakastuin paikkaan ihan silmittömästi - vaikka leirintäalue olikin melkein lentokentän vieressä. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu! Barcelona on vallaton paikka, me ei ainakaan vielä vuoden jälkeen olla yhtään kyllästytty kaupunkiin, se vaan yllättää yhä uudelleen.

   Poista
 5. Niin söpöjä yhdessä, kuin Barcelonan karkit!!

  VastaaPoista
 6. Aika todellakin kiitää - vastahan aloin lukea blogiasi, kun muutit Barcelonaan...vai että vuosiko siitäkin muka nyt on!? :) Vaikka välillä voikin olla hieman ärsyttävää tai ahdistavaa elää n. vuosi kerrallaan ajatuksella "no sitten näkee, että missä sitä ollaan", samalla saa olla onnellinen siitä, että voi elää yllätysten täyteistä elämää, jossa on mahdollisuudet on auki. :) Onnea työpaikasta kans! Nyt, kun pääset "eroon" gradustakin, eikä tarvii olla huolissaan työstä ihan heti, niin on varmaan mahdollisuuskin miettiä vähän paremmin, että mihin päin seuraavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vuosi jo. Se on niin ristiriitaista. Vaikka aina haaveilen omasta kodista ja pysyvästä pesästä olen silti heti valmis uusiin seikkailuihin, jos sellainen mahdollisuus eteen tulee :)

   Poista
 7. Onnea gradun palautuksesta. Minulla kyseinen mörkö on tällä hetkellä hautumassa jossain tiukasti takavasemmalla aivosopukon syvimmässä ja pimeimmässä nurkassa. Ja onnea myös tulevaan työhön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tämä onkin vähän "vitsi-gradu". Sivuja tullee vaivaiset 35 kokonaisuudessaan. Ei siis mitään suomalaisiin graduihin verrattuna!

   Poista
 8. Onnea vuosipäivästä :) Meillä se on vasta tulossa, tosin kohta jo nurkan takana. Aika kyllä lentää ulkomailla, varsinkin näin taaksepäin katsottuna :) Ja toisaalta sitten taas tuntuu, että olenhan ollut täällä jo ihan ikuisuuden...
  Ja onnea myös töiden johdosta, kiva juttu että hommia piisaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sitä on toisaalta sopeutunut sen verran hyvin, että voisi kuvitella asuneen täällä pidempäänkin.

   Poista