7. syyskuuta 2013

Kesäpäivä Sitgesissä

Yksi heinäkuinen sunnuntai otettiin juna argsu-vieraiden kanssa Barcelonasta Sitgesiin, joka löytyy rannikolta vain puolen tunnin matkan päästä. Kaupunki on tunnettu muun muassa joka vuotisesta leffafestivaalista ja hienoista hiekkarannoistaan. 


Meidän päivä koostui kaupungin katuja käppäillen ja ihaillen sekä lopuksi hiekkarannalla rentoutuen. Merivesi tuntui kuin maidolta ja vaikutti paaaljon puhtaammalta kuin Barcelonan Barcelonetan ranta. Sitgesiin kannattaa ehdottomasti tehdä päiväretki kun tulee Barcelonaan lomailemaan, oli sitten kesä tai talvi.

10 kommenttia:

 1. Satuitko kiinnittään huomiota, onko Sitgesissä Barcelonaan verrattuna kalliimpaa syödä ulkona? Iloisen sympaattisia perhekuvia teillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oikeastaan ole ihan varma. Luulisin, että aika saman hintaista kun täällä turistialueilla. Tällä kertaa ei syöty muuta kuin (ei niin makoisaa) jätskiä, sillä meillä oli omat eväät mukana :)

   Poista
 2. Näyttää kivata. Söpöjä pikkukatuja! Ranta vaan ehkä vähän liian täynnä mun makuun :D (hemmoteltu Bouca beachillä). Mut näistä kuvista tuli tosi kiva kesäinen fiilis.. näitä voi sitten joskus talvella katsella ja muistella kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, katoin näitä kuvia Kreikan matkan jälkeen ja mietin kyllä että voi hitto.. toi ranta on aika karsea Zakynthoksen nähneelle :D

   Poista
 3. Todella ihania kuvia ja kauniita paikkoja :)

  VastaaPoista
 4. ihania kuvia!! :) näyttää tosi sympaattiselta espanjalaiselta pikkukaupungilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin se on. Kannattaa käydä kurkkaamassa kun näille kulmille eksyy :)

   Poista
 5. Ihanan näköistä, just kun alkoi itse tottumaan, että syksy tulee tänne Suomeen. Nyt sitten alkoi tekemään mieli kesää takaisin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, sori! :) Kyllä nyt on ihan kiva laittaa huivia kaulaan ja sytytellä kynttilöitä!

   Poista