21. elokuuta 2014

Suomen kesä paras kesä!

Torstain kunniaksi IG-kuvia oikein kesän täydeltä. Uskokaa tai älkää, jopa Barcelonassa on tullut syksyinen fiilis. Pilviä on kerääntynyt taivaalle useampiakin viime päivinä ja syksyn tulon haistaa  jo melkein ilmassa. Sen takia halusinkin tallentaa tänne blogin puolelle täydellisen lomapäiväkirjan näin valokuvien muodossa. Neljään Suomiloma-viikkoon mahtui kaikenlaisia mukavia juttuja, kuten mökkielöä, paljon jäätelöä (nam Fazerina irtojätski!), Messin rapsuttelua ja ihailua, metsän haistelua, järvi- ja maalaismaiseman ihailua, marjoja, uusia perunoita ja Helsinki-fiilistelyä. Suomenlinnassa käytiin suurella porukalla piknikillä, Tallinnaankin vietiin ulkkarivieraita päiväreissulle, syötiin lihistä ja munkkia aamupalaksi Kauppatorilla, juhlittiin kahdissa eri häissä, käytiin extemporeesti iltauinneilla, pikaisesti Ahvenanmaalla sekä jopa ihanassa Cafe Regattassa kahteen kertaan! Tämä mahtava kesäloma oli juuri se, mitä nyt tarvittiin. 

Collage1
Collage2
collage4
Collage3

Tämä kertomus on osa Instagram Travel Thursdayta ja kuvat puhelimella räpsästyjä. Muita Instagram Travel Thursdayn postauksia voi käydä kurkkimassa järjestäjien (Destination UnknownKaukokaipuu ja Wanderlust Expert) blogeista. Lisätietoa itse tempauksesta sekä ohjeet voi lukea täältä. Minut löytää instagramista nimimerkillä @annikaig ja kyseisen linkin takaa voi katsella kuvia, vaikkei omaa instagram-tiliä omistaisikaan.

10 kommenttia:

 1. Niin ihania kuvia! Näitä on ollut kiva katsella IG:ssä!

  VastaaPoista
 2. Ihania kesäisiä kuvia! Tänään on tosiaan jotenkin ihan syksyinen aamu täällä Barcelonassa, yöllä taisi sataa vettä, sekö lie vaikuttaa... En valita, ne hikihelteet ovat mulle ihan liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja nämä tulevat sateiset päivät tuovat aika vahvasti mieleen syksyn.. synkkää ja sateista. Hikihelteet on mullekin vähän liikaa, mutta tää painostava kosteus ei mun mielestä kauheesti eroa niistä :)

   Poista
 3. Onpa kauniisti toteutettu kuvakollaasi. Ihania kuvia! Teillä on ollut kivan näköinen kesäloma :)

  VastaaPoista
 4. Vautsi! Näyttää kyllä siltä, että ootte ehtineet Suomi-loman aikana nautiskella kotimaan parhaista puolista monipuolisesti ja ennen kaikkea täysin siemauksin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, vaikka jotain suunniteltuja juttuja jäi tekemättä, niin ei sitä ehtinyt harmitella :)

   Poista
 5. Ihastuin täysin tuohon pieneen hauvaan <3 awwws <3

  VastaaPoista