29. maaliskuuta 2010

Lyon, Lyon, Lyon

Viime päivinä on tullut sadetta, ollut pilvistä, tuulista ja pikkaisen myös aurinkoista täällä Lyonissa.
Lauantaina käytiin tutustumassa kauppakeskukseen sateisen sään vuoksi. Vietettiin iltapäivä mm. leffoja katsellen ja suklaata mussutellen. Katsottiin Body of Lies, James Bond: Casino Royale Death at a funeral.

Sunnuntaina ei annettu pienen sateen häiritä vaan lähdettiin Lyonin suurimpaan puistoon (löytyy tästä 5min kävelymatkan päästä) ulkoilemaan. Vuokrattiin paikallispyörät (Kristina lenkkeili), joita saa haltuunsa lähes joka kadunkulmasta vain 3€ vkohintaan. Uskomattoman hienosta puistosta löytyy mm. järvi ja ilmainen eläintarha.

Ihailtiin flamingoja, apinoita, kukkia, norsuja ja löydettiin yksi leijona ja tiikerikin.

Tänään oli oikein aurinkoinen päivä heti aamusta, joten lähdettiin käppäilemään keskustaan. Kova tuuli ei menoa haitannut, vaan nautittiin lämpimästä auringonpaisteesta.
Lounastettiin New York-styletatussa bagel-baarissa Lyonin keskustassa, terassilla. Lohta. Nam.

Löydettiin myös pari toivottua kauppaa; Morgan ja Promod. Kauppakeskuksen Bershka, C & A ja Pimkie olivat pettymyksiä. Kaikki vaatekaupat on täynnä harmaita vaatteita! Kevään väri täällä on harmaa, harmaa ja harmaa + ehkä haalein vaaleanpunainen mitä maailmasta löytyy.Noustiin hissillä kukkulan päälle vanhassa kaupungissa. Sieltä löytyi tämä upea Basilisque. Alas laskeuduttiin kävellen. Tuuli oli kova ja melkein vei matkaansa.


1 kommentti: