17. helmikuuta 2011

stylish blogger

Wau. Sain Sarrrrilta jo aikoja, aikoja sitten tälläisen tunnustuksen. Koulukiireiden takia en ole ehtinyt sitä huomioimaan. Tarkoitus vissiin on kertoa itsestään 7 asiaa ja laittaa "palkinto" eteenpäin.

1) Musta tuntuu, että olen tulossa kipeeksi. Pari päivää on kurkku ollut pipi ja eilen rupesi nokka vuotamaan. Tartten rahaa, joten mun on pakko olla viikonloppuna työkelpoinen.

2) Eilen, keskiviikkona, vietettiin L:n kanssa post-dissertation relaxing dayta meillä. Oltiin verkkareissa koko päivä, katottiin pari leffaa -Tiikeri ja Lumi (La Tigre e la Neve), joka on aivan ihana! ja melkein kokonaan "Love and other drugs", joka ei tehnyt vaikutusta kumpaankaan -tehtiin hyvää salaattia, nukuttiin päikkärit, luettiin kirjoja ja leivottiin mokkapaloja. Nam.

3) Nyt kun lopputyö on ohi mulla ei ole enää tekosyitä lykätä ensi vuoden suunnittelua ja jatko-opiskeluiden miettimistä. Suunnitelmat eivät siis ole yhtään sen kirkkaammat kun viimeksikään.

4) Olen päättäväisesti hokenut, että lopputyön palauttamisen jälkeen minulla on aikaa käydä salilla. Tarkoitus olisi aloittaa perjantaina, mutta flunssan poikanen uhkaa nyt estää suunnitelmat.

5) Vietin ystävänpäivää tänä vuonna kotosalla, yksin. Päätin skipata luennot ja tulla bussiasemalta suoraan kotiin lepäämään. Onnekseni luennot olikin peruttu, sain tietää vasta jälkikäteen. Rankan Lontoon viikonlopun jäljiltä nukuin 3h päiväunet ja lähdin illalla muutaman CS:tä tutun kaverin kanssa illalliselle pubiin keskustaan. Skippasin leffa-suunnitelmat ja tulin aikasin kotiin nukkumaan.

6) Tein pari viikkoa sitten ensimmäistä kertaa tällästä salaattia, johon tungin kaikkea mahdollista. Siinä oli perunaa, kanaa, mustia ja vihreitä oliiveja, fetaa, tomaattia, kurkkua, maissia, avokadoa ja cashew-pähkinöitä. Eilen tehtiin samaa, mutta lisättiin mukaan vielä aurinkokuivattuja tomaatteja. Delicious!


7) Tänään skippasin aamun luennot, koska päätin, että uni on nyt tärkeämpää. Minun pitäisi mennä maksamaan vuokra, mutta kampuksella oleva Bank of Scotland on espanjan opettajani kotia vastapäätä, joten en viitsi sinne mennä. Pitää siis lähteä keskustaan pankkiin ja ostamaan jotain tabuja torjumaan tätä flunssaa.

Tämä tunnustus taitaa olla kiertänyt vaikka kuinka monessa blogissa, mutta laitan sen nyt eteenpäin näille:

In the Sixth Capital (joka voisi jatkaa tarinoita 4. pääkaupungista)

4 kommenttia:

 1. Siis apua toi salaatti näyttää NIIN hyvältä! Taidan varastaa sulta tuon ohjeen, kiitoksia.:D

  VastaaPoista
 2. Joo, se on taivaallista! Listasta unohtu itse salaatti -as in lettuce. :)

  VastaaPoista
 3. Suuri kiitos tunnustuksesta! Ja tässä samalla onnittelut lopputyön valmistumisesta! Itsellä on just pienoinen kriisi oman dissen kanssa ni se on jotenkin motivoivaa nähdä iloinen postaus siitä että joku on päässyt sen jo palauttamaan :D

  VastaaPoista
 4. Olepas hyvä! Kiitos, kiitos.. nyt on rento olo ja vapaa-aikaa ihmeen paljon. :) Toivottavasti olet sinäkin pian päässyt lopputyöstä eroon. Tsemppiä työntekoon! :)

  VastaaPoista