22. maaliskuuta 2011

HS vaalikone

Päätinpä aikani kuluksi tehdä Helsingin Sanomien vaalikoneen tänä aamuna. Kuten yksi kavereistani jo aiemmin huomautti, erikoisin kysymys on ehdottomasti numero 21: Tässä koneen valitsemat epäsopivimmat ehdokkaat.
Hilpeyttä tuottaa ensimmäiseksi Fade Hetemaj, jonka sisarukset ovat entisiä työkavereitani. Jännä, että hän on 10 epäsopivimman joukossa, vaikka en kyllä muutenkaan olisi ikinä kuvitellut äänestäväni häntä.

Tuskin nämä tulokset vaikuttavat äänestyspäätökseeni mitenkään, mutta onpahan hauska kattella ja tutustua eri vaihtoehtoihin.

Joko olette itse kokeilleet vaalikonetta ja vaikuttaako sen tulokset jotenkin äänestyspäätökseenne?

3 kommenttia:

 1. Kävin myös tekemässä ton ja mua yllätti että mulle tuli top kymppiin kolme piraattipuolueen ehdokasta.. what.. :D Skippasin kyllä pari kysymystä mikä ehkä vaikutti...

  Ei oo kyllä yleensä vaalikoneet vaikuttanut äänestyspäätökseen, mut katson kyllä yleensä mitä jotkut on vastannu yksittäisiin kysymyksiin jotka ite koen tärkeimmiksi.

  VastaaPoista
 2. Kävin kyllä, kun en oikein tiennyt ketä äänestää. Lähinnä auttoi tietyn puolueen ehdokkaiden järjestykseenlaittamisessa.
  (Mulle useampi kone arpoi ekakasi ehdokkaaksi kokoomuslaisen ex-jääkiekkoilijan O_o..)

  VastaaPoista
 3. Annika: Aika hauska! Ehkä onkin parempi vaan tarkistaa ne itselle tärkeimmät kysymykset, muuten tulee mitä sattuu parhaiksi ehdokkaiksi. :)

  Stazzy: Tuo onkin hauska tulos. Ehkei ne jääkiekkoilijat ihan palikoita olekaan. ;)

  Tein vielä YLEn vaalikoneen ja sama Abdulla Zahra oli top 10, muilta osin oli ihan eri tulokset. :)

  VastaaPoista