15. joulukuuta 2011

Heathrown festive cheer

Täytyy myöntää, että Heathrown lentokenttä ei ole ikinä kuulunut mun lempparikenttiin. Toisaalta viime kertaisesta visiitistä onkin jo muutama vuosi aikaa. Nyt kuitenkin menee täydet pisteet Heathrowlle! 

Mua odotti kotona ihana yllätys.


Days became hours until hours eventually became minutes 
and then finally it was merely seconds until all of the time that I had been away from you 
had dissolved and I was back safe with you again. 


The holiday season is a time for coming together to spend time with friends and family. To capture the spirit of the season, Heathrow is spreading some festive cheer by giving away thousands of Christmas cards to our passengers and posting them to anywhere in the world, on their behalf.

Eräs ihana herra tietenkin oli kirjoittanut ja postittanut kortin juuri minulle viettäessään välilaskun tappoaikaa Heathrowlla matkalla maailman toiselle puolen. Mutta mielestäni tämä on lentokentältä aivan loistava kampanja! Kuinkahan monta tuhatta korttia he ovat jo postittaneet?

Viime viikolla sain vihdoin jotain suurta aikaiseksi. "Pian" lähden perässä maailman toiselle puolen.


4 kommenttia:

 1. Oih mahtava kampanja :) Oispa täällä Las Palmasin kentälläkin sama niin saisin ees joskus joitakin kortteja lähetettyy :)

  VastaaPoista
 2. Suloinen tuo kortti-idea! :)

  Ja oi, seikkailusi kuulostaa jo nyt upealta vaikka oletkin paljastanut vasta kohteen ja ajankohdan. Innolla odotan kuulevani lisää, oma seikkailunhalu kun on taas nousussaan! :)

  VastaaPoista
 3. Miten korteista voikaan tulla niin hyvälle mielelle..

  Saa nähdä mitä tästä seikkailusta tulee, mutta luultavasti tulen suurimman osan ajasta asustelemaan Buenos Airesissa. :)

  VastaaPoista