29. helmikuuta 2012

all my bags are packed, I'm ready to go..

.. I wish! Kello on nyt 9 aamulla, matkalaukku ammottaa tyhjyyttään keskellä olohuoneen lattiaa ja lentokentällä pitäisi olla kuuden tunnin päästä. Perinteisesti pakkaamiset on jääneet viime hetkeen. Vaatteet on vielä kaapissa, pyykkinarulla ja kellarissa. Onneksi sentään ruisleivät ja suklaat on haettu kaupasta. Ipod on ladattu, kameran akkukin on ladattu. Mutta katsokaapas mitä voikaan käydä kännykän akulle..

Kaivoin laatikon pohjalta pari vuotta vanhan Nokian kapulan, jossa on mustavalkoinen näyttö ja ainoa luksus on taskulamppu. Ostin sen Argentiinasta 2009 ja sitä on viimeksi käytetty vielä puolitoista vuotta sitten. Nyt kuitenkin ihmettelin, kun ei puhelin mennyt päälle ollenkaan lähes vuorokauden latauksen jälkeen. Takakuoren irrotettuani tajusin akun turvonneen kummallisesti. Se on nyt käyttökelvoton! Se siitä puhelimesta..

Tänään onkin siis karkauspäivä ja se tarkoittaa sitä, että minä karkaan kauas Argentiinaan. Muutaman tunnin päästä lennän Lontoon kautta Buenos Airesiin. Heathrowlla ehdin toivottavasti juoda kupposen kuumaa ystävän kanssa. Jos vaan Late opiskeluiltaan ehtii, eikä minun lentoni myöhästele minkään lumipyrytyksen vuoksi. Seuraavan kerran kirjoittelenkin sitten toivottavasti toiselta puolelta maapalloa, Argentiinan lämmöstä.

6 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa ja loistavia hetkiä Argentiinassa!
  Harmi kun ei nähty ennen kuin lähdit, mutta, noh, stalkkailen sun oloasi siellä ahkerasti (toivottavasti kirjoittelet usein!!) ja nähdään sitten kun palailet... minne lie sitten päädytkään :). Cuidate por alla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nähdään sitten joskus syyskuussa, ellette päädy tekemään pientä kierrosta etelään! :)

   Poista
 2. oi, olen niiiiiin kateellinen! tsemppiä ja pitkiä hermoja matkustamiseen toiselle puolen maapalloa :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa matkaa! Kuulumisia odotellaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsotaan, jos saisin jotain kuulumisia kirjoiteltua.. kiitos!

   Poista