14. joulukuuta 2012

Mikä onnenpäivä!
Eilen kiertotietä pitkin kotimatkalla tuli vastaan karkkikauppa! Ja katsokaa mitä löysin. Pandan lakumix -karkkeja. Ne keltaiset lakusuklaapallerot on ihan mun lemppareita. Barcelonassa näyttää karkkikaupat olevan täynnä lakuja. Siellä oli myös kirpeitä pääkalloja ja lakurullia. Arvata saattaa, että karkkipussin señoreita taisi olla noi suomalaiset pandat. Ne tuskin menee hirveen hyvin kaupaksi.

Ihana suutarisetä korjasi mun syyssaappaat. Niissä oli kantapäät ihan kuluneet ja loskakelillä Suomessa sukat kastui alta aikayksikön. Meinasin heittää niillä vesilintua jo viime vuonna, mutta jostain syystä ne oli jääneet kaapin perukoille. Toin ne lokakuussa Suomesta siinä toivossa, että löytäisin täältä jostain läheltä suutarin. Ja löytyihän se viime viikolla, ihan meidän lähellä olevaa kauppahallia vastapäätä. Setä liimasi kenkien takaliston kuntoon ja vaihtoi kantalaput. Ja laskutti vain 7 euroa! Melkein teki mieli antaa hänelle ylimääräistä, tuli niin hyvä mieli. Onneksi täällä ei tarvita loskakelin kestäviä saappaita.

Vihdoin kotiin päästessä odotti täällä lisää yllätyksiä. Postia Suomesta kertaa kaksi ja Singaporesta lähes kolme viikkoa matkanneet kameran lisäpatterit. Nyt pitääkin suunnitella missä vaiheessa tsekataan kaikki nuo tädin lähettämän Svenska Dagbladetin Barcelona -artikkelin tapasbaarit. Niistä yhtäkään en vielä tunne.

11 kommenttia:

 1. Oi, olipa oikeasti edullinen suutari! Mun pitäis viedä kanssa parit kengät korkolappujen vaihtoon, mutta en oo uskaltanut kun en tiedä mitä se alv-korotuksen jälkeen mahtaa maksaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän edullinen sanoisinko. Ainoa miinus tosiaan oli se, ettei hän lankannut kenkiä samaan syssyyn.. :)
   Kerro sitten paljon maksoi, jos jonnekin raaskit ne viedä!

   Poista
 2. Mika onnellinen alku viikonlopulle! Voisinpa lahettaa sinne kenkapaketin korjattavaksi :) Taalla palvelutkin on musta jo melko kalliita ja hintaerot suuria. Kangashousujen leikkaa-ja-ompele-lyhennys Zaralla oli 15 pesoa, mutta ompeluliikkeessa veloitus hyppaskin 80 pesoon, huih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Erikoista, että Zaralla saa noin halvalla.. vai ehkä ne korjaa vaan omia vaatteita, ja ovat saaneet rahat jo vaatteen hinnasta?! :)

   Poista
  2. Joo nimenomaan omia vaatteita, mutta se ei meita kumpaakaan haittaa, koska missaan muussa kaupassa ei kaydakaan :D Falabellassa korkeintaan, koska Zara ei myy ihan kaikkea.

   Poista
 3. Ooo, Pandaa! Oikein hekumoin jo ajatuksella kaikesta siitä suomalaisesta karkista, jota tulen jouluna mättämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinpä. Haaveilen jo punssinapeista! :P

   Poista
  2. Viimein joku muukin, joka pitaa punssinapeista! Kaikille punssituotefaneille Ruotsin reissu on ehdoton, siella riittaa namiteltavaa. Nyt avautui Pandoran boksi, ou nou...

   Poista
  3. Punssinapit on ehdottomasti mun lemppareita! <3

   Poista
 4. Olipa edullinen suutari! Vein yhden hameen vetoketjun korjattavaksi ja hintaa tuli 20e! Hamekaan ei ole alunperin maksanut paljon tuota enempää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli. Olin varma, että joutuisin maksamaan lähemmäs 20e. Mä maksoin kans typeränä yhden 10e kirpparilaukun vuoren liimauksesta ja pienestä ompelusta Suomessa 20e. Tulipas tyhmä olo! :)

   Poista