20. syyskuuta 2011

Hawaijista ja postikorteista

Mua odotti tänään kotona tällainen yllätys.


Kaveri "joutui" matkustamaan maailman toiselle puolen häihin. Morsiusneidoksi Hawaijille*. 
Lucky bastard! (suurella sydämellä)

Kortti on kirjattu 16.8. Missäköhän se on kuljeksinut nämä viikot? Olisi mielenkiintoista selvittää sen reittiä. Viime vuonna mun Buenos Airesista lähettämäni kortit tuli Suomeen pari kuukautta "myöhässä" ja ne oli kulkeneet Meksikon kautta, sillä niissä oli jostain syystä joku Meksikon postitoimiston leima. Onkohan joku kuvitellut, että Suomi on sielläpäin? Vai onkohan ne vaan vahingossa hypänneet väärään lentokoneeseen? Ihmeellinen maailma.

Takaisin Hawaijille. Rupesin tässä vaan miettimään, että pääsenköhän koskaan itse käymään Hawaijilla. Ja onkohan tuollaisia maisemia oikeasti olemassa? Niitä näkee vaan postikorteissa ja julisteissa. Olisi mahtavaa päästä näkemään tuollainen auringonlasku livenä. Mikäli kortin lähettäjä haluaa tulla julki, hän voi itse kertoa näkyikö tuollaisia maisemia siellä paratiisi-saarilla. Onkohan kaikki siellä onnellisia? Kuka ei olisi onnellinen katsoessaan tuollaista auringonlaskua.

Tähän sopii tää ihanan rento rallatus.

*Vähänkö typerää, että suomeksi oikea kirjoitusmuoto on Havaiji. Minä en ainakaan suostu kirjoittamaan sitä niin.

5 kommenttia:

 1. Itseasiassa ne maisemat ovat vielä upeammat luonnossa... ;) Hawaiilla on niin upea yhteishenki ja elämänasenne suurimmalla osalla ihmisistä. Se pistää suomalaisen ihmettelemään ja hymyilemään.

  Terveisin Sara, Hawaiilla käynyt lukijasi

  VastaaPoista
 2. Voih... kyllä ne ovat todellisia. Toivon itsekin joskus pääseväni Hawaiille (senhän saa kirjottaa miten haluaa :D), Fidzille, Tahitille, edes jollekin niistä saarista siellä toisella puolen maailmaa... mutta kyllä siellä Dommarissakin oli upeita auringonlaskuja. Tässä esimerkki, josta puuttuu palmut, mutta kyllä ne palmut siellä rannalla aina oli :D

  http://eveluna.vuodatus.net/blog/1505743/youinnilla/

  VastaaPoista
 3. Sara; kiitos selvennyksestä! :) Pitänee siis joskus matkustaa sinne asti.

  Eveliina: Ihana kuulla! Dommarit onkin kuuluneet mun top travel listaan jo vuosia. Ja wau mitä kuvia!

  VastaaPoista
 4. Voin yhtyä mielipiteeseen että livenä auringonlaskut ovat vielä hienompia! Johtunee myös siitä että saa koko paketin; laineiden liplutus, hiekka varpaiden alla, lämpö ja trooppiset tuoksut. Suosittelen juuri Kaua'ita esim. häämatkakohteeksi, vaikkei Maui ja Big Islandkaan huonoja kohteita ole :) Oahu sen sijaan (Honolulu, Waikiki beach ja Pearl harbour ovat siellä)on enempi kuin mainland. Pitää näyttää matkaseurani ottamia pro-valokuvia joku kerta! Kyllä sä Hawaijille pääset jos oikein haluat, oothan sä jo Kuubassakin käynyt ja yleensä meet minne tahdot :D

  VastaaPoista
 5. Juu, NOora. Tuun kattomaan lisää teijän matkakuvia! Mutta Hawaiji on vaan niiiin kaukana kaaaaikesta. :D

  VastaaPoista