17. tammikuuta 2010

lomailua...

Viime viikot on kuluneet hetkessä ja nyt onkin jo 2010. Uskomatonta.
Mulla on ollut ongelmia päästä nettiin ja ajanpuutetta, joten kirjottelu on jäänyt kokonaan..
Uusi Vuosi sujui Mendozassa perheen ja Hannan kanssa. Aattoiltana tulikin sadetta ja myrskyä, joten meijän suunnitelmat meni uusiksi kun suurbileet oli peruttu. Päivät kului uima-altaalla ja herkkuja syödessä.

2010 ekat päivät kului Buenos Airesissa. Ihana kaupunki! Täällä pyörittiin Hannan kanssa yhdessä, käytiin mm.  Recoletan hautausmaalla, mistä löytyy Evitan hauta. La Bocan kuuluisassa, värikkäässä korttelissa ja päästiin Casa Rosadaan sisään.

Sitten tutustuin lisää Bairesiin Miinan ja sen kaverin kanssa.Toimin samalla myös turistioppaana ja pääsin jakamaan tietoja Argentiinasta. Mentiin syömään superhieno illallinen ja samalla nähtiin upea tango-show.

 
Sitten olin lähes viikon Buenos Airesin provinssin eteläosassa, Pinamarin rantakaupungissa Nanon kanssa. Pinamar (ja muut lähikaupungit) on argentiinalaisille kun Kreikka tai Bulgaria suomalaisille. Siellä on siis näiden rantalomakohteet. Meillä oli kiva aparthotelli, jossa oli oma uima-allas, joten ei tarvinnut joka päivä rannalle asti lähteä. Ilmat suosi, oli lämmintä ja aurinkoa ja iltasin viileää. Oli kunnon rentouttava viikonloppu. Käytiin myös kattomassa paikallista stand up-komiikkaa, jossa esiinty 4 ihmistä ja ymmärsin vitsit, joten naurettiin 1½h putkeen. Loistavaa!
Tässä kuvia rannalta vikalta päivältä kun piti kuluttaa aikaa ja odottaa illan bussia takas Buenos Airesiin.


 

Nyt ollaan sitten takas Buenos Airesissa, tällä kertaa Pete-veljen kanssa. Ollaan kierrelty nähtävyyksiä uudestaan. Käytiin tutustumassa kuuluisan Bocan-fudisjoukkueen stadioniin. Päästiin jopa futareitten pukkareihin ja suihkutiloihin käymään. Maradona pelasi ennen Boca Juniorsseissa, joten sillä on stadikalla oma aitio ja jättipenkki.


1 kommentti:

  1. hyviä kuvia, kiva lukea ja katsoa kuvista, että kaikki on siellä hyvin. Viettäkää ihana loma!

    VastaaPoista