15. heinäkuuta 2010

tilannekuvia

Tänään kaupungilla tuli vastaan monta tilannetta, jossa olisi pitänyt olla kamera kädessä ja salamannopeat kamera + refleksit.

Ensin aamulla bussilla töihin mennessä ohi sattui ajamaan iso rekka, ilman kontteja, mutta peräkärryjen kanssa. Rekka kuljetti mielenkiintoisen näköisiä patsaita perässään. Siinä kivinen pariskunta istui toisiaan vastapäätä ja näytti pohtivan maailmaa. Ohi viilettävä rekka kivipariskuntineen sai monilta kanssamatkustajiltani huvittuneita ja kiinnostuneita katseita. Rekasta ja patsaista olisi saanut täydellisen "päivän lehtikuvan".

Lounaalle kävellessä, Keskuskatua pitkin vastaan tuli ties-kuinka-mones romanikerjäläinen. Huvittavaa tässä kyseissä naisessa oli se, että hän ei suinkaan kerännyt rahaa vaan käveli kadulla ja ylitti tiet nenä kiinni Metro-lehdessä ja mietteliäs katse naamalla. Jäin pohtimaan, josko hän ehkä osasi suomea vai luki lehteä kuvien avulla. Päivän täydellinen lehtikuva II.

Töistä lähdettyäni tuli Rautatieaseman edessä vastaan isä kahden pienen tyttärensä kanssa. Mukana oli suuret, vedättävät matkalaukut. Toinen tyttö, varmaan 2v., oli päässyt kirkkaan vihreän samsoniten kyytiin, jota isä työnsi Helsingin hikisessä kesäpäivässä. Päivän lehtikuva III.
______________________________________________

Lisähuomiot, jotka tuli tänään todettua:
* Coffee Housen jäätelöcappuccino on namia!
* Robert's Coffeen jäämocha on aivan parasta!
* Uskomatonta, että Argentiina ensimmäisenä Etelä-Amerikan maana on laillistanut homo-avioliitot ja sallii homopareille adoptio-oikeuden. Kuka olisi uskonut, että Argentiina hyväksyy tälläisen lain ennen Suomea?!? Maa, jossa abortti on vielä laiton! Pisteet Argentiinalle. Ylen uutisen voi lukea tästä.

1 kommentti:

  1. Luin itsekin tuon uutisen aika yllättyneenä! mutta hienoa, nyt vaan sais Suomi tehdä saman perässä!:)T: miina

    VastaaPoista