18. joulukuuta 2008

lomailua..

Hyvin on menneet ensimmäiset lomapäivät, enkä edes tiedä mitä olen tehnyt..
Ensimmäinen varsinainen lomapäivä -maanantai, alkoi lääkärikäynnillä. Päätin käydä tarkistamassa, etten ole saanut silmätulehdusta. Tulos oli, että kanadalainen terveydenhoitaja totesi, että mun pitäis mennä silmälääkäriin -tartten lasit! Anteeks mitä!?!?

Maanantai meni vielä flunssasta kärsiessä.. sängyn pohjalla jätskiä syöden. :)
Tiistaina kävin ostamassa kasallisen kesävaatteita keskustan tavaratalosta. Sain muutamat shortsit, pari hametta, pari toppia ja bikinit 60 dollarilla (alle 40 erkkiä!). Illalla oltiin taas illallisella, yksi näistä "last supper" -viimeinen illallinen, joista kalenteri viime aikoina on täyttynyt, kun jengi on lähdössä ja kaikkien kanssa pitäisi käydä syömässä "viimeisen kerran". Monta kertaa se on ollut myös se ensimmäinen yhteinen illallinen samalla.

Tiistaina pidettiin vielä parin työkaverin kanssa kunnon lapsuudenajan "sleep over", katsottiin leffaa ja leivottiin keksejä. Taidettiin kaikki olla niin väsyneitä, että nukuttiin tyytyväisesti yli puolen päivän, vaikka pumpattavasta kumipatjasta oli ilmat lähes kokonaan pihalla yöunien jälkeen. "Aamupalaksi" tehtiin lettuja ja saatiin herätä ihanaan lumiseen talvimaisemaan, mitä oltiin jo taas kaivattu, sillä pari edellistä päivää oli ollut plussaa ja vettä tullut. Nyt Kingston on taas saanut kauniin lumipeitteen.

12 päivän päästä nään jo perheen New Yorkissa. Uskomatonta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti