26. huhtikuuta 2010

A niin kuin Aberdeen ja aurinko.

Viimein eilen päästiin takaisin Aberdeeniin.
Olin jo unohtanut minkä takia en voi sietää Kööpenhaminan kenttää, mutta syy muistui mieleen nopeasti sen jälkeen kun oltiin lounas ostettu. Hinnat on niin syvältä, voileivät kalliita (noin 10e) ja karmean makuisia. Starbucks kahvi (pienin koko) 6,10e. Kaupoissa on suurimmaksi osaksi esillä vaan Tanskan kruunut hintalapuissa.
Voi tosiaan olla, ettei Köpiksen kenttä ole sen kalliimpi kuin moni muukaan. Se vaan sattuu olemaan ainoa, jolla olen joutunut viettämään välilaskujen takia lukuisia kertoja viime vuosien aikana. Siellä joutuu aina ostamaan ruokaa, sillä sitä kautta lentäessä (SASlla) lennoilla jää maksullinen ruoka syömättä.

Aberdeenissä on onneksi todella keväinen ilma ja näkymä. Puissa on vihreät lehdet, ruoho myös vihertää, aurinko paistaa ja on LÄMMIN. Ihmiset kulkee shortseissa ja t-paidoissa. Se ei oikeastaan kerro vielä mitään kenellekään, joka tuntee brittien pukeutumisen, mutta itselläkin tulee takki päällä kuuma. ;)

Tänään on muistunut mieleen ja tullut ymmärrykseen mikä työmäärä mua odottaa. Tuli paniikkikohtaus, melkein. Vielä 3 esseetä, muutama esitelmä, pari pientä tehtävää ja kokeet. Aika loppuu kesken sillä luentoja on jäljellä alle 3 vkoa. Jippii!

Iltapäivällä luentojen jälkeen lähdettiin lenkille rantabulevardille. Tunnin juoksun jälkeen maistui raikas salaatti ja nyt koulutöiden pariin.

1 kommentti: