30. syyskuuta 2010

one of those days..

Tänään oli taas yksi niitä päiviä kun ei pitäisi astua ulos ovesta ollenkaan. Vettä tulee ja tuuli puhaltaa mereltä trombina joka suuntaan. Unohda sateenvarjo suosiolla kotiin! En ole vielä löytänyt sitä toukokuussa tänne jättämistäni paperikasseista. Painuin aamupäivällä yliopistolle selvittämään kursseja, mulla taitaa käydä niin huono tuuri, että joka päivälle on jotakin. Damn. Huomenna varmaan selviän espanjan tunnille.

Kävin kaverin kanssa tsekkaamassa yliopiston uuden kahvilan, vanhan liikkasalin, jossa mm. ekana vuonna tein kokeen ja melkein kaksi koetta -kunnes tajusin olevani väärässä paikassa. Alfie's it is. Tulee Kanada-ajat mieleen. Kingstonissa Alfie's oli yliopiston baari. Nyt Alfies'sistä saa vain kahvia. Yhteistä näillä kahdella Alfies'illä on se, että molemmissa voi pelata bilistä.

Melkein hain yhtä yliopiston työpaikkaa, mutta jätin hakemuksen kesken. Rupesin täyttämään sitä ja tajusin, että ehkä työ ei olekaan mua varten. Työhakemuksen ohella olisi pitänyt täyttää tällänen henkilötietolomake. Huomatkaa kysymys kuvassa ja vastausvaihtoehdot kohdassa A!!! Gypsy Traveller on siis vaihtoehtona etniselle taustalle.. hilarious. Mun mielestä.


Kävin iltapäivällä tsekkaamassa yhden kämpän keskustassa. Tosi kiva ja siisti luukku kahdelle, kolmio oli kyseessä. Ei huono hintakaan, multa vaan puuttuu nyt ehkä se kämppis. Täytyy vielä miettiä ja katsoa mitä keksin.

Aivan nollapäivä kyseessä ei kuitenkaan ollut, sillä sain vihdoin ostettua uuden prepaid-liittymän ja nyt minulla on paikallinen numero. Suomen numero sanoi tänään itsensä irti, jostain syystä. Löysin myös ihanan, melkein läpinäkyvän, mutta pinkin sadetakin ja ostin uuden sateenvarjon. Molemmat yhteensä 9 punnalla. Bargain, sanon mä.

Päivä päättyi leffateatteriin. Eat, pray & love. Ei huono ollenkaan. Kuulemma oli saanut huonot arvostelut. Mikä leffa ei sais huonoja arvosteluja kriitikoilta. Ne parhaimmat aina haukutaan. Oikea feel-good-leffa. Ei sellainen "wau, mäkin haluan tollasen elämän", mutta hyvä leffa kuitenkin. Ajattelin etukäteen, että J. Roberts pääosassa olisi häiritsevä, mutta ei ollenkaan. Ostin kirjankin jo toukokuussa lentokentältä, mutta en ole sitä vielä lukenut. Tuli kyllä vähän nälkä Italia-osiossa, vaikka juuri ennen leffaa olin käynyt syömässä. Pasta- ja pizza-annoksia kuvattiin tosi läheltä ja ne näytti oikein herkullisilta.

2 kommenttia:

  1. Gypsy traveller!! Onko tuo nyt korrektia :D

    VastaaPoista
  2. Joo, ei mun mielestä. Se on vielä yliopiston työpaikkojen hakupapereissa.. nää kun on aina niin poliittisesti korrekteja, täällä ollaan yleensä tarkkoja tollasista jutuista. :)

    VastaaPoista