2. syyskuuta 2011

Luomuluumuja!Kuinka moni stadilainen voi syödä luumuja omalta takapihalta? 
Ne on tosi pieniä. Mutta super hyviä! Nielaisin vahingossa yhden kivenkin. Toivottavasti mun sisällä ei nyt rupee kasvaa luumupuuta.

En voi uskoa, miten nopeasti Suomessa voi saada passin! Kävin keskiviikkona aamupäivällä jonottamassa Pasilan poliisilla ja tein tilauksen. Passikuvat maksaa muuten ihan sikana! 19,90 € kuusi kuvaa. Mitä teen kuudella kuvalla? Passiin menee vaan yksi. Sain oikeastaan 12, koska kameran säädökset oli vahingossa väärät ja kuvaaja otti uudet. Oli se lopulta sittenkin aika halpa. Mutta mitä ihmettä teen 12 passikuvalla?
Tänään tuli tekstiviesti, että passi on noudettavissa. Kahdessa päivässä!!!

Ja Berliinin hostellista tuli heti mailiin vastaus, että he ovat pahoillaan ja palauttaa 60 € mun tilille. Wau! Pisteet heille, sittenkin.

Ihanaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

 1. Pyysitkö passia nopealla aikataululla, vai ihan normisti? Itselläni on lokakuussa viikko aikaa saada passi, metin että pitäisköhän maksaa se ylimääränen maksu että sen saa nopeammin... sun kokemuksen perusteella ei tarvitse, mutta mun hyvällä tuurilla siinä menis just se viikko...

  VastaaPoista
 2. Säästä ne kuvat vaan! Jos menet esim. Ranskaan sitten opiskelemaan, niin joudut ihan salee lähettämään/antamaan kuvia vaikka minne ;) Kreikassakin ne halus kuvan joka ikiseen dokumenttiin. Annoying!

  VastaaPoista
 3. Jenni: Tilasin passin ihan normiaikataululla, koska mulla ei ollut kiirettä sen kanssa. Vanha passi menee vanhaksi vasta marraskuun lopussa. Virkailija sanoi, että varmaan vkon kuluessa tulee tekstiviesti. Totesin, että onpas nopeaa. No, se tulikin vähän nopeammin! :)

  Anna: Joo, en kai mä nyt niitä voi poiskaan heittää! :D

  VastaaPoista