7. lokakuuta 2012

elossa ja uudessa kämpässä!

Meillä on vihdoin kämppä. Muutettiin oikeastaan jo viime keskiviikkona ja ollaan super innoissamme.  Kaikki kävi loppujen lopuksi tosi nopeasti, sillä maanantaina kävin kattomassa kämppää, tiistaina kuultiin, että se on meidän ja keskiviikkona illalla allekirjoitettiin sopimus ja saatiin avaimet käteen. Muutettiin saman tien. Meillä on nyt loppujen lopuksi oikeastaan melkein kolme makkaria, olkkari, suht iso vessa ja keittiö. Luksusta on astianpesukone! Parhainta on se, että tää kämppä on ehdottomasti paras, joka nähtiin. Ollaan ihan kiinni Park Güellissä, mikä tarkoittaa kymmeniä portaita! Metropysäkiltä meille on ehkä kuusi korttelia kävellen, mutta niistä kuudesta korttelista noin neljä on jyrkkää nousua. Ja portaita! Oletettavasti meillä ei vielä ole nettiä kotona.. mutta ehkä jo loppuviikosta. 

Koululle mulla on matkaa noin 15-20 min. Ollaan vain 5 metropysäkkiä Plaza Catalunyalta ja mun koulu on ihan siinä lähellä. Koulutöitä on jo ehtinyt kertyä ihan sikana rästiin. Tiistaina pitää palauttaa yksi työ, loppuviikosta toinen työ, joka on ryhmätyö ja heti ens viikon alussa on kolmas jo palautettavana. Sen lisäksi olen tietty jo jäljessä kaikissa lukemisissa, koska päivät on menny kämppiä metsästäessä ja perusjuttuja ostaessa.. mutta kyllä tämä tästä.

Tulin vaan kertomaan, että kaikki hyvin ja toivottavasti pystyn päivittämään pian lisää ja kertomaan kaikkia jänniä juttuja täältä etelästä. 

8 kommenttia:

 1. Hienoa! Onnea uuteen kotiin! :)

  VastaaPoista
 2. Huippua.Tuo makkareiden lukumäärä kuulostaa siltä, että voin tulla kylään ;)? Haha. ei mut, tosi kiva, että saitte vihdoin huipun kämpän!

  VastaaPoista
 3. Huuh! Hyvä, jee! Onnea uuteen kotiin ;)

  VastaaPoista
 4. Ilmainen reisitreeni JA tiskikone, elämäni valo? Oi onnea!!

  VastaaPoista
 5. Jee, me päästään heti tekee tupatarkastus :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille! Ilmainen reisitreeni tosiaan :D Kyllä tässä on pakko kunnon kohota ihan vahingossa. Tervetuloa vaan Barcelonaan tytöt, täällä meillä on 3 ylimääräistä sänkyä ja sohvakin vielä :)

  VastaaPoista
 7. Onnea uuteen kotiin :) Teidän asunto kuulostaa tosi kivalta ja onneksi kaikki meni tällä kertaa hyvin!

  VastaaPoista