15. tammikuuta 2009

...

Aamulla heräsin aikasin, jotta ehdin 8:30 luennolle. Koko rakennuksesta oli sähköt poikki, ei valoja ja patteri kylmänä. Onneksi kuitenkin huoneessa oli vielä suht lämmin. Juuri ennen kuin lähdin ulos pakkaseen, sähköt tuli takaisin. Nice.

Joka päivä ennen ulosmenoa katson koneelta Kingstonin lämpötilan. Kuten kuvasta näkyy, -23 ei hirveesti houkuttele.. tänään vielä aamulla oli sellanen kiva pieni tuulenpuuska kaupan päälle.
Lattarikirjallisuuden tunnille kävellessäni tajusin kuitenkin, miten hyvä täällä on olla talvellakin kun jo ennen klo 8 aurinko nousee. En edes muista koska viimeksi olisi pitänyt herätä niin, että ulkona on vielä pimeetä!?!
Kanadan aurinko on myös siitä erikoinen, että keskitalvellakin se lämmittää.
En voi päivisin pitää verhoja auki, koska aurinko paistaa suoraan huoneeseen ja lämmittää liikaa! :)

Turhaan heräsin ajoissa luennolle, sillä leffaa ei saatu pyörimään ja meidän piti olla keskenään ilman proffaa, joten lähdettiin kaikki takaisin kotiin. Kovasti yritettiin kyllä erinäkösin keinoin saada leffa rullaamaan, sillä kukaan ei halunnut hyväksyä sitä tosiasiaa, että oltiin juuri kaikki herätty aikasin ja tultu pakkasessa tunnille -turhaan. Kukaan ei halunnut mennä enää ulos kylmään.

Kotimatkalla huomasin ympäri kampusta yliopiston baarin, Alfiesin mainoksia lumihangessa. Hyvin on jengi käyttänyt lumipeitettä hyväkseen.


Uutisissa luki eilen, että Venezuela katkaisi diplomaattisuhteet Isrealiin ja jo aiemmin karkotti Isrealin suurlähettilään maasta. Bolivia oli myös katkaissut diplomaattisuhteet. Minkä takia kaikki länsimaat ovat turhan nynnyjä tehdäkseen jotain vastaavaa? Vuorotellen vaan annetaan lausuntoja, että tuomitaan Israelin teot, mutta mitään muuta ei kyllä tehdä asian eteen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti