22. maaliskuuta 2009

Viikonloppu!

Perjantai-iltana pitkästä aikaa katsottiin kaverin kanssa leffaa ja loikoiltiin kotona Ben & Jerry'sin kanssa. Oscar palkittu Slumdog Millionaire oli todella hyvä, suosittelen sen katsomista, jos ette vielä ole sitä nähneet!
Onnistuin saamaan lisävuoron töihin lauantaiksi, joten olin taas töissä 12:30-15:30. Onnistuin myös taas leikkaamaan palan irti peukalosta, joten kädet alkaa olla nyt haavoja täynnä.

Illalla oltiin the Merchantissa kaverin kanssa, koska siellä soitti yksi bändi; Sonic Souls. Pojat on vikan vuoden opiskelijoita Queen'sista ja kitaristi on mun tuttu, niin oli kiva mennä kuuntelemaan heitä. Oltiin todella yllättyneitä poikien soittotaidoista ja jaksettiin kuunnella loppuun asti, kun he soittivat kaksi tunnin-pituista settiä. Kotimatkalla poikettiin meijän A&P -ruokakaupassa, joka on oikeesti auki 24h(!!!). Oltiin siis 1:30 aamuyöllä ruokakaupassa, eikä oltu kaupan ainoat asiakkaat, yllättävää kyllä.

Sunnuntai-aamu meni oikein letkeissä merkeissä, sillä naapuri, Thomas, sai loistavan idean valmistaa kunnon creppi-aamupala porukalla. Kymmenen aikaan sitten koputeltiin toistemme oviin ja kokoonnuttiin keittiöön paistamaan creppejä neljän kaveruksen voimin. Väliin laitettiin mm. nutellaa, mansikoita, banaania ja kermavaahtoa. Nam. Välissä juoksin yliopiston JDUC -keskukseen kampaajalle, jonne olin varannut ajan klo 11. Parturi on auki 7 päivää viikossa ja kuulemma sunnuntaisinkin riittää paljon asiakkaita yliopistolla!

Ulkona on taas aivan ihana aurinkoinen ilma, joten on varmaan pakko lähteä pienelle happihyppelylle. Loppu ilta menee sitten taas kirjallisuusanalyysejä vääntäessä.

Huomenna alkaa toisiksi viimeinen kouluviikko Kanadassa. Uskomatonta!

P.S. Jos rullaat sivua alas, voit lukea matkakertomuksen viime viikon NYC & Boston-reissusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti