7. maaliskuuta 2009

viime kuun lätkä ja luistelu Ottawassa..

Tässä muutama kuva helmikuun Ottawa-reissusta.
Päivällä oltiin luistelemassa maailman pisimmällä luistinradalla, Ottawan kanaalilla, jossa on mahdollisuus luistella 7,0km yhteen suuntaan. Matkalla on kahviloita, joista voi ostaa mm. kuuluisia Beavertaleja. Luisteltiin vain 3,0km kohdalle asti ja takaisin, koska lainaluistimet oli ikivanhat ja maailman epämukavimmat.Tässä kuva Beavertalesta suklaalevitteen kanssa. Nam!

Bussilla matka jatkui illalla klo 19 pelattavaan NHL matsiin, jossa kohtasivat Ottawa Senators ja Buffalo Sabres. Yhteensä kolme suomalaista pelaajaa näkyi jäällä, Jarkko Ruutu Senatorsien puolella ja Teppo Numminen sekä Toni Lydman Sabresien puolella. Suomen lippua heilutettiin siis kovasti ja jouduttin vielä ostamaan kuvassa näkyvät t-paidat muistoksi. Niitä jouduttiinkin vähän metsästämään, sillä kahdesta kaupasta oli juuri Ruudun paidat loppu.. meille väitettiin, että hän on aika suosittu ihmisten keskuudessa.

Oli tosi jännä matsi, joka meni rankkareihin asti ja onneksi Ruutu ei tällä kertaa mokannut, vaan voitiin ylpeinä heiluttaa Suomen lippua. Senatorssit voitti!

Rankan päivän jälkeen matkattiin lähes 3h bussilla takasin Kingstoniin ja kuume nousi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti