2. huhtikuuta 2009

Huhtikuu!

Eilen oli tietenkin Aprillipäivä (April Fool's Day), jota täällä Kanadassa ei varsinaisesti vietetä, mutta josta me saimme muistutuksen muutaman naapurin ansiosta.
Aamulla kun heräsin unenpöppörössä ja yritin päästä huoneesta ulos, niin koin mukavan yllätyksen, sillä huoneeni uloskäynti oli peitetty elmu-kelmulla.

Kelmussa lukee "You've been fooled".
Myös meidän vessassa oli käyty laittamassa yllätyksiä vessanpönttöön..

Sekä ruotsalaisnaapureiden ovenkahvat oli solmittu narulla toisiinsa kiinni.

Sitten kun lähdimme luennolle, niin uloskäynti ei sujunutkaan aivan vaivattomasti, sillä portaikossa meitä odotti lähes sata muovimukia, täynnä vettä. Ajattelemattomana tarrasin kaiteeseen, ottaakseni tukea siitä, minkä seurauksena kädet oli aivan vaseliinissa. :)

Myöhemmin kuulin, että jotkut vähemmän onnekkaat olivat saaneet vesisuihkun astuessaan ulos huoneistaan oven päälle ripustetun vesimukin ansiosta. Joidenkin keittiöiden jääkaapin kahvat oli myös rasvattu vaseliinillä, muutama amme täytetty ilmapalloilla, sekä vessojen saippuan sekaan pistetty hiusväriä.. Siivoojat eivät olleet onnessaan saapuessaan töihin aamupäivällä.
Joku kekseliäs oli myös käynyt kirjottamassa ilmoituksen alakerran oveen, jossa luki, että ilmojen lämpenemisen ansiosta ghetto-oravat (joita on tämä opiskelijoiden asuinalue täys) ovat ruvenneet tulemaan talojen sisään. Siinä kehotettiin pitämään ovet ja ikkunat kiinni, sekä varomaan ruokavarkaita.

Koko loppupäivä meni pikkasen jännittäessä, että mitähän seuraavaksi.
Luontoäiti teki myös osansa aprillipäivän kepposista pilailemalla koko päivän niin, että yks jos toinenkin kuvitteli olevansa Skotlannissa. Vettä satoi siis koko päivän ja oli kunnon syyskeli!

Meillä oli viimeinen arabian tunti, jolla jatkettiin pienten esitelmien pitoa ja sen lisäksi saatiin myös suolasta piirakkaa ja kakkua.
Viimein koitti myös se päivä, että oli viimeinen virallinen Political Theory kurssin luento. Hip hei! Enää pitää opiskella koetta varten.

Nyt on enää 1½ koulupäivää jäljellä! :)
ja tänään on taas vuorostaan kunnon kevätpäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti