17. huhtikuuta 2009

Ohi, ohi, ohi on!

No niin, nyt on toinen yliopistovuosi kokonaan ohi! Uskomatonta!
Tänään on ollut todella lämmin päivä, asteita ainakin +15. Jei.

Lauantaina arabian kokeen jälkeen nappasin bussin Torontoon, jossa tapasin Suomesta Nykin kautta tulleen kaverin. Käppäiltiin pikkasen Toronton keskustassa ja sitten mentiin toisen kaverin luo yöks. Illalla katottiin leffaa ja oltiin kaikki ihan naatteja.
Sunnuntaina oli aikainen herätys, sillä oli tarkoitus aloittaa aamu jo klo 8 Cora'sin ihanalla aamiaisella. Sieltä jatkettiin bussilla 2h Niagaralle tsekkaamaan putoukset. Ehdittiin vielä kolmeksi takaisin Torontoon ja pääsin viimeisen kerran Kensington marketille. Siellä käytiin syömässä chileläisiä empanadaksia (jotka on melkein kun argentiinalaiset empanadakset) ja vielä crepit. Pääsiäissunnuntain vuoksi kaikki kaupat olikin kiinni, joten tultiin illaksi Kingstoniin.
Maanantaina käppäiltiin ympäri Queen'sin kampusta ja Kingstonin keskustaa ja nautittiin ihanasta, aurinkoisesta ilmasta. Sitten pitikin sanoa "moikka, viikon päästä nähdään Suomessa!"

Tiistaina oli International Political Economy -koe, joka meni ihan hyvin. Koe tuntui suht helpolta, joten arvostelu on varmaan tiukka. Koko kokeen ensimmäinen kysymys oli "oikein vai väärin" väittämä, joka sanoi, että vuonna 2003 Kanada oli top 1, HDI (human development index) listauksessa. Nousi heti karvat pystyyn, miten relevantti on vuosi 2003?!? Kokeen jälkeen tarkistin tiedon wikipediasta (hehe) ja sen mukaan 2003 Norja oli ykkönen, mutta Kanada on sitä ennen ollut ykkösenä jopa kahdeksan kertaa. Ärsyttävää.

Keskiviikkona ehdin kirjastoon jo klo 9 aamulla kerrankin. Koko päivän opiskelin ahkerasti viimeiseen, pahimpaan kokeeseen, joka oli tietenkin Political Theory ja on nyt onneksi ohi.

On pikkasen tyhjä olo. En voi uskoa, että neljän yön päästä olen jo Suomessa. Olin myös muutaman tunnin töissä vääntämässä kahveja ja smoothieja ja pitäisi alkaa pakkaamaan. En vaan tiedä, minne ihmeeseen tungen kaikki nämä kamat!? Help!
Enää kaksi kokonaista päivää Kanadassa jäljellä.

2 kommenttia:

  1. Mutta täällä sua odottaa ihana kotiväki jjoka jo laskee tunteja...

    VastaaPoista