7. huhtikuuta 2009

Vkonloppu ennen kokeisiin opiskelun aloittamista..

Perjantaina loppui tunnit ja illalla meillä oli nyyttäri-meiningillä juhlat Verónican (Spanish & Italian-laitoksen proffa Argentiinasta) kunniaksi, jotka järkättiin yhden kanukin kodissa. Verónica on yksi pidetyimmistä proffista, jonka työsopimusta ei uusita enää syksyllä kielten laitosten säästösyistä.
Kaikki toi hirveästi ruokaa ja paikalla oli kymmeniä Verónican oppilaita, varmaan ainakin 40-50 koko illan aikana, mutta silti ruokaa jäi yli.
Tulin "ajoissa" kotiin puolenyön aikaan ja sitten katottiin naapurin kanssa vielä huippusuosittu Twilight-leffa, joka on mun mielestä ihan roskaa!

Lauantaina aamulla Laten kanssa lähdettiin klo 8:10 bussilla kohti Torontoa moikkaamaan viime syksyn kaveria ja vielä otettiin yhteyttä meijän Kuubassa tapaamiin tuttuihin, joita ei oltu nähty joulun jälkeen. Oli pitkä viikonloppu ja vietettiin ihanat kaksi päivää Torontossa. Se on vaan niin upea kaupunki. Mitä enemmän aikaa siellä vietän, sitä enemmän haluan siellä olla. Eipä olis ollut niin huono idea vaikka etsiä sieltä kesätöitä ja jäädä Torontoon hetkeksi asumaan. (olen kyllä tulossa Suomeen 2 vkon sisällä, joten no hätä!)
Oltiin yötä kaverin luona suht "suomalaisessa" kodissa, Marimekko yms tyyliin sisustettu, joten pehmeä lasku Suomeen on lähtenyt käyntiin..

Illalla oltiin keskustassa fiilistelemässä Montreal Canadiens - Toronto Maple Leafs lätkämatsia, jota olis tietty ollut huippu päästä kattomaan paikan päälle, mutta ei ollut mitään mahiksia saada lippuja. Käytiin hallillakin kääntymässä ja jengi möi lippuja viime hetkellä kadulla, juuri ennen matsin alkua vaivaiset 400 dollaria kipale. No thanks!
Tavattiin Toronto-kaverit ja uusia tuttuja ja tutustuttiin ensimmäistä kertaa Toronton yöelämään. Kallista!

Sunnuntaina olikin pitkästä aikaa ihana, aurinkoisen keväinen sää, joten käveltiin keskustaan ja otettiin ilo irti lämpimästä ilmasta. Käytiin taas Kensington marketilla, joka on ehdottomasti mun top 1 lempipaikka Torontossa. Siellä oli enemmän ihmisiä kun kertaakaan aiemmin, kun olen siellä käynyt. Syötiin myöhäinen brunssi ja iltapäivä vietettiin puistossa piknikillä keskustan ulkopuolella tuhansien muiden ihmisten kanssa. Pelailtiin fudista ja loppuvaiheessa pistettiin vielä tanssiksi parkkipaikalla, johon ohikulkijat liittyi mukaan.
Oli aivan loistava ja ikimuistoinen viikonloppu ihanien ihmisten seurassa.
Illalla klo 21:00 lähti bussi takaisin Kingstoniin ja kotona oltiin puolenyön aikaan.

Maanantaipäivä taas satoi, satoi ja satoi, mutta onneksi kului kirjastossa opiskellessa ja illalla meillä oli työpaikan viimeinen social -eli vähän kun kevätjuhlat, jotka vietettiin keskustassa Joy's supper clubissa semi-formalin merkeissä.
Nyt on vielä viimeinen urakka edessä ennen kesälaitumille pääsyä.
Tasan kahden viikon päästä tähän aikaan olen varmasti unten mailla omassa sängyssä Maunulassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti