21. lokakuuta 2009

kiirettä..

Täällä ollaan vielä hengissä, vaikka en ole pitkään aikaan mitään kirjotellut. Rakennuspuuhissa sain uusia kavereita, joten on riittänyt tekemistä viime aikoina, eikä ole enää aika käynyt pitkäksi. Aika on myös kulunut Techon jutuissa lähiöissä mm. kampaamokurssejä järjestellessä ja yhden kokkikurssin budjetin tekemisessä ja sähkökurssin valmisteluissa. Kävin kans uudestaan kuuntelemassa Siglo 21-yliopiston yhtä Kansainvälisen politiikan kurssia, jolla käsiteltiin just mm. EU-Turkki --> Kroatia, Kypros -asioita. Miten sitä onkaan unohtunut ekana vuonna opiskellut EUn perusasiat?!?
Viime viikolla Argentiina varmisti pääsyn MM-kisoihin, joten keskivkona olin kattomassa Argentiina-Peru matsia yhdessä kuppilassa 3 saksalaisen ja 1 belgialaisen kanssa. Pitkästä aikaa piti puhua englantia, mikä ei aluksi sujunut alkuunkaan.. töks, töks.

Perjantaina vietettiin rauhallista koti-iltaa parin kaverin kanssa ja illallistettiin yhdessä -ei tehty mitään erikoista, mutta jäi unet vähille, sillä klo 7 lauantaina aamulla viimein tulin kotiin ja klo 8 piti olla tapaamassa muita bussipysäkillä, valmiina lähtemään Argüello-lähiöön. Iltapäivällä nukuin siestaa, kävin yhdessä kokouksessa ja sain tekstiviestin, että meijän rakennusporukka edellisvkolta oli tulossa mun luo klo 23, joten piti kiirehtiä kotiin. Sana kulki techolaisten kesken, joten mun pienessä kämpässä -lähinnä olkkarissa oli lopulta yli 20 ihmistä. Kello 3 aikaan mentiin yhteen baariin tässä lähellä, jossa yksi tuttu vietti synttäreitä. Sieltä jatkettiin klo 5 jälkeen takas mun kämpille, leipomon kautta syömään aamupalaa. Lopulta 8 aikaan sunnuntai-aamuna viimeisetkin lähti kotiin ja pääsin nukkumaan.
Sunnuntaina täällä oli äitienpäivä ja sain monta lounaskutsua sille päivälle. Mentiin yhden uuden saksalaistytön (joka tuli kans Techoon harjotteluun muutamaksi kuukaudeksi) kanssa kampaamokurssien opettajan kotiin hänen perheen pariin syömään. Pitkästä aikaa tuli syötyä paljon lihaa.

Viime aikoina on tullut kokeiltua pikkasen argentiinalaista unirytmiä, nukkuminen on jäänyt vähälle, joten huomisen 20h bussimatka etelään tulee tarpeeseen. En malta odottaa, että pääsen kattomaan valaita ja pingviinejä. Viimet vkot oon saanut kuulla, miten turkasen kylmä Puerto Madrynissa on... eilen katoin säätietoja ja +10-20 ei musta mitenkään super kylmältä kuulosta. Olin jo varautunut lähes pakkasasteisiin. Kaikki on suhteellista!

Tänään pääsin pitkästä aikaa luonnon keskelle. Olin yhden kaverin luona, joka asuu vähän kauempana keskustasta sellasessa aidatussa lähiössä, jossa on oikeesti puita ja vihreää luontoa. Pitkästä aikaa pystyin haistamaan kukkien tuoksun, hengittämään raikasta ilmaa ja kuulin lintujen laulua. Ihanaa!

1 kommentti: