28. lokakuuta 2009

Miksi aina kaikki happeningit sattuu samoille päiville?

Täällä on taas kuuma. Varmasti yli +30 astetta. Oli pakko laittaa ilmastointilaite päälle olkkarissa, mutta sitten tuli kylmä ja oli pakko pistää se pois päältä.

Miksi aina kaikki happeningit sattuu samoille päiville?
Perjantaina on Arjonan konsertti, jonne ostin lipun yli kuukausi sitten ja olen jo 2kk ajan suunnitellut meneväni. En siis mistään hinnasta meinaa jättää sitä väliin.
Vkonloppuna olis kans Buenos Airesissa Techon jättirakennukset käynnissä. Siellä meinataan rakentaa 130 taloa 1300 vapaaehtoisen voimin. Täältä Córdobasta lähtee monta tuttua vkonlopuksi sinne rakentamaan, eikä maksa edes paljon (vissiin alle 20erkkiä) kun Techo korvaa suuren osan matkoista. Tätäkin Buenos Airesin massiivi-rakennusta olen odottanut ja olin suunnitellut osallistuvani kunnes kuulin, että se sattuu juuri tälle vkonlopulle. Kökkö!

Suunniteltiin kans kavereiden kanssa, että tänä vkonloppuna lähdetään porukalla la-su yhden mökille vuorille. Ei edes voida lähteä kun vasta la-iltapäivällä, sillä kaikki on lähiöissä aamupäivällä.
Sitten selviskin, että mun pitäis olla koko sunnuntai aamu 10 kuuteen asti työjutussa, koska järjestetään HS encuentro (Habilitación Social, se Techon 2. vaihe, jonka kanssa pääosin teen töitä) -"kokous", ns. motivointi ja tutustumispäivä. En tiedä mitä tehdä. Olen ite tällä vkolla järkkäämässä ja suunnittelemassa sunnuntain tapahtumaa.
Rupee käymään vkonloput vähiin, joten en usko, että mulle tulee toista mahdollisuutta päästä vuorille mökkeilemään.

Toimistolla kuulin myös huhuja, että lauantaina järjestettäisiin post-rakennus bileet.. Huh!

Kun jotain tapahtuu, niin kaikki tapahtuu samaan aikaan!

Täällä eletään "ei-tehdä-suunnitelmia-vaan-eletään-hetkessä"-tyyliin, joten on turha edes yrittää tehdä suunnitelmia yli vkoa pidemmälle. Kaikesta ilmotetaan pari päivää ennen, mikä tuntuu hurjalta kun on tottunut ihan erilaiseen elämään kalenterin kanssa. Toisaalta tykkään enemmän näiden tyylistä vaan soittaa tai tekstata samana päivänä illan tapahtumista, -elää hetkessä! Enkä pidä Suomen "on kesäkuu, mutta koko kesän vkonloput on jo varattu" -tavasta. Kun yrität Suomessa kaverin kanssa sopia kahvittelua, niin usein lopputulos on, että "nähdään sitten kahden vkon päästä torstaina".

--------------------------------------------------------------------------------

Kuvittelin kans jo moneen kertaan tavanneeni kaikki Techon vapaaehtoset. Silti vielä toimistolla tulee uusia kasvoja vastaan. Eilen mm. yks tyttö (jonka muistan kyllä joskus nähneeni) tuli tervehtimään mua nimellä ja kysyi vielä perään, että "miten meni Puerto Madrynissa?". Olin ihan ymmälläni. Mulla ei ollut hajuakaan tytön nimestä, enkä muista koskaan puhuneeni hänen kanssaan.

P.S. Kuka kertoo, miten voin lisätä videoita posteihin? En enää osaa.
P.P.S. En edes muistanut, että nyt on Halloween.. Täällä siitä ei puhuta! :D

2 kommenttia:

 1. Se on kyl niin totta! Siis että Suomessa kaikki viikonloput on aina varattu hyvis ajois etukäteen (allekirjoittanut syyllistyy myös siihen!)
  Ja videon saat siitä yläpalkkien ikoneista muistaakseni..

  VastaaPoista
 2. Totta. TÄällä on kyl se meininki. Mulla on nytkin niin paljon, että ku tyttöjen kanssa piti sopii tyttöjen illasta niin päätettiin että nähdään sitten EHKÄ torstaina kahden viikon päästä. Yhellä on töitä ja toisel jotain muuta. Ihmiset häärii joka puolel koko ajan. Mullakin on niin paljon jo läksyjä, että mä voisin oikeasti istuu tietokoneen äärel varmaan 90 h (liiottelematta!) enkä siltikään olis saanu kaikkee valmiiks. Hullua tää elämä joskus. En kyl oikeen tykkää.

  Toisaalta, en kyl ollenkaan tykkää et on tylsääkään. Mut sit on toi ongelma:aina ku on joku kiva juttu, on miljoona muutakin kivaa juttuu.

  HUH!

  VastaaPoista