22. maaliskuuta 2010

ohjelmaa riittää


Viime päivät on mennyt mukavissa merkeissä.
Sain kerrankin jonkun isomman esseen ajoissa valmiiksi, joten torstaina pääsin vielä katsomaan yhtä Spanish & Latin American Film festivalin leffaa; Voy a explotar (I'm gonna explode) Meksikosta. 

Sen jälkeen olin ekassa Aberdeenin Couch Surfing-tapaamisessa Gas Lampissa, jossa tavattiin hurjasti uusia mukavia ihmisiä eri puolilta maailmaa. 

Viikonlopuksi sain vieraita, kun Lissu tuli kylään. SASn lento oli tietenkin taas myöhässä, mutta eipä ollut yllätys.
Mentiin illalla uusien tuttujen (torstailta) luo ja jonkun (vissiin) italialaisen kotibileisiin, jossa oli kämppä täynnä väkeä ja seinät oli koristeltu hassuilla pienillä yksityiskohdilla. Mm. hosti otti jokaisesta sisäänkävelevästä vieraasta henkilökuvan ja seinälle maailmankartan viereen piti kirjottaa nimi ja alkuperä.


Lauantaina oli hieno keli, joten lähdettiin taas tutustumaan Stonehaveniin tähän lyhyen bussimatkan päähän. Käppäiltiin nummilla, ihasteltiin maisemia ja tuoksuteltiin merta. Vein myös Lissun maistamaan uppopaistettua Mars-patukkaa.


Ja käytiin ihailemassa merta ja rantaa Aberdeenissäkin sunnuntaina. 


Sunnuntai-iltana Aberdeenin yliopiston Dance Societyn kaikki tanssiryhmät piti huippuhienon tanssishown, joka kesti lähes 3h väliaikoineen. Siellä oli pari kaveria tanssimassa, joten pakko oli päästä kattomaan. Nyt on taas sellanen fiilis, että pakko päästä tanssitunneille. Edustamassa oli tanssilajeista ainakin flamenco, salsa, hip hop, nykytanssi, jazz-tanssi, tap-tanssi, baletti ja napatanssi.

Tänään aamulla Lissu lähti junalla kohti Englantia ja nyt on muutama päivä aikaa vielä nauttia luennoista ja yliopistosta (hehe). Keskiviikkona otan varaslähdön ja aloitan pääsiäisloman. Bussi lähtee iltapäivällä Edinburghiin, josta torstaina aamulla lennetään kaverin kanssa Ranskaan, Lyoniin. Sieltä varmaan kuulumisia seuraavan kerran. Au revoir!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti