19. heinäkuuta 2012

häihin Ecuadoriin!

Me lennetään ensi viikolla yhden mun hyvän ystävän häihin päiväntasaajalle Ecuadoriin! Oon aika täpinöissä. En ole ikinä käynyt siellä suunnallakaan Lattareita, enkä oikein tiedä mitä odottaa. Kyseessä on suomalais-ecuadorilaiset häät ja vieraita on ilmeisesti tulossa ympäri maailmaa. Ollaan yhteensä viisi kokonaista päivää Quitossa, joten ei paljon pääkaupunkia pidemmälle taideta tällä kertaa keretä. Mun synttäritkin osuu just matkan viimeiselle päivälle.

Vaikka ollaankin samalla mantereella, niin monelle tulee ehkä yllätyksenä, ettei kuitenkaan olla kovin lähellä Quitoa. Matkaa Buenos Airesista kertyy reilut 6000 km, joten lentokin kestää useita tunteja.


Ystäväni on nähnyt ihan älyttömän vaivan hääjärjestelyissä, eikä valmisteluja tietenkään yhtään helpota se, että asuu itse toisella puolella maailmaa. Kymmensivuisten Ecuador-tietopakettien ohella hän on esimerkiksi tehnyt lähes 30-sivuisen esittely-pdf:n, jossa esitellään itse morsiusparin lisäksi kaikki häävieraat. "Kuka kukin on" -kirjasessa esitellään kaikki sukulaiset ja kaverit tietenkin suomeksi sekä espanjaksi. Aivan loistava idea. Oikein mielenkiintoisia ihmisiä paikalle näyttääkin tulevan!


Jos kellään on mitään matkavinkkejä; missä käydä? mitä syödä? mitä varoa?, 
niitä otetaan erittäin mielellään vastaan!

12 kommenttia:

 1. Quito on kyllä kiva.:) Harmi vaan, että teillä on niin vähän aikaa ettekä ehi minnekään muualle, Ecuador kun ois suht pieni maa reissailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vitsit kun olisin tiennyt jo tammikuussa heinäkuun lomamahdollisuuksista.. mutta aina ei voi voittaa. Toivottavasti ehditään kuitenkin hyvin tutustumaan edes Quitoon.

   Poista
 2. Vau - mä luulin, että mun kaverin häissä oli paljon valmisteluja, mutta tuo lyö kyllä kaiken! Ja ihana idea tuo tutustumispaketti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, musta ei kyllä olisi järjestämään tuollaisia häitä toisella puolella maailmaa. Kuulostaa painajaismaiselta! :)

   Poista
 3. Nuo esittelypaketit ovat kyllä mainio idea kansainvälisiin häihin! Tosin en tiedä moniko mun sukulaisista lukisi mitään noin pitkää kirjallista tuotosta... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ensin epäilin itsekin, että jaksaako tuota edes lukea.. mutta yhdessä hujauksessa se sitten menikin. Luin vielä tekstit molemmilla kielillä loppujen lopuksi, koska ne oli vähän erilaisia. Tosi kiva idea, miksei vaikka suomalaisiinkin häihin?!? :)

   Poista
 4. Oi, ihan mieletön idea toi tutustumispaketti! Ja varmasti tulee mielenkiintoista. Minkälainen aika ero Argentiinan ja Ecuadorin välillä muuten on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ecuadorissa taitaa olla 2h vähemmän kello (-5h) kun täällä Argentiinassa. Toivottavasti siellä on myös päivisin vähän lämpimämpi! :)

   Poista
 5. Vähä siisti toi "kuka kukin on" :D

  VastaaPoista
 6. Ihana tuo kirjanen!! Teille tulee varmasti kiva reissu!!

  VastaaPoista
 7. Ooo, hauskaa matkaa! :)
  Mitä susta ja Nicosta kerrottiin? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :) Meidän kohdalla ekassa kappaleessa kerrotaan miten tutustuin Elinaan ja sitten tokassa lukee, että tutustuttiin Nicon kanssa Aberdeenissä, ja että parhaillaan asutaan väliaikaisesti Argentiinassa ja omataan molemmat kaunis argentiinalainen espanjankielen aksentti ;)

   Poista