25. elokuuta 2013

Syksy saa vielä odottaa

Havahduin yks päivä siihen, että kohta on syksy. Suomessa kai on jo syksy kun koulutkin on alkaneet. Täälläkin rupeaa puut kellastumaan ja lehdet tippumaan, mutta asteita on vielä parhaimmillaan +28. Onneksi iltaisin on jo viileämpää ja öisin tulee paremmin nukuttua. Elokuu on joka tapauksessa Espanjassa täysin lomakuu, joten kadut ovat vähän autioita sekä osa putiikeista ja kulmakuppiloista kiinni. 

Tunnustan, että hieman tekisi jo mieli pukea villatakkia päälle, huivia kaulaan ja sytytellä kynttilöitä. Sen sijaan hikoilen vielä mekko päällä ja tuuletin pyörii tuhatta ja sataa. Mutta en valita. Aikansa kullakin ja niin myös villatakilla. Ne odottakoot vielä kaapissa, ainakin syyskuulle asti. Tai ehkä jopa lokakuuhun. 

Syksystä muistuttaa gradun palauttamispäivän lähestyminen sekä yltiömäinen jäähyväistapaamisten lisääntyminen. Tälläkin viikolla niitä on ollut kaksi. Osa luokkakavereista on jo lähtenyt muille maille ympäri maailmaa ja osa lähti tällä viikolla. Perin kaverilta jordanialaista maustetta ja muutaman viinilasin. Vielä ei tiedetä koska meidän lähtö koittaa tai koittaako kenties ollenkaan. Onneksi sentään muutama kaveri jää toistaiseksi meidän seuraksi Barcelonaan.


Mutta vaikka syksy on jo ovella, lähdetään me huomenna kesälomalle. Nokka kohti Kreikkaa ja Zakynthosta, jonne käy meidän tie viikon lomalle. En malta odottaa!


P.S. Olen valmistellut muutaman ajastetun postauksen, joten blogi ei ihan täysin hiljene loman ajaksi.

13 kommenttia:

 1. Hyvää matkaa teille ja ihan samat sanat tuon syksyn suhteen. Minun on ikävä sukkahousuja, joka monelle tuntuu olevan ihan kamaluutta, mutta minä tykkään. Ostelen erivärisiä ja kuvioisia, mutta tarpeeksi isoja, että eivät valu tai kinnaa:). Mutta vielä on kesää jäljellä Istanbulissakin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, sukkahousu fani en ole minäkään, mutta housut on kiva laittaa jalkaan pitkästä aikaa :)

   Poista
 2. Voi vitsit että olen kade teidän lomamatkalle! Nauttikaa ja toivon mukaan ainakin Annan instaramissa näkyy sit jotain reaaliaikaisia kuvia! Rentoilkaa ja syökää munkin puolesta :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa reissua! Meilläkin täällä on niin kuumaa ja nyt on joka päivä lämpenemässä...

  VastaaPoista
 4. Hyvät asteethan vielä näkyy olevan! Tosin täälläkin saadaan nauttia +20°C, mikä on kyllä hyvin! Mukavaa matkaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kesä jatkuu vielä, varmaan lokakuulle asti!

   Poista
 5. Oon kesäihminen, mutta tykkään kans syksystä ja juuri noista kynttilöistä ja huiveista, jotka ei enää liimaudu niskaan :) Viettäkää hiekantuoksuinen loma! Sun pakkaukset näyttää juuri oivallisilta.

  VastaaPoista
 6. Katselin Barcelonan talvilämpötiloja ja yllätyin siitä että teillähän on tilastollisesti paremmat säät siellä kuin tuolla alhaalla aurinkorannikolla. Niin ja hauskaa matkaa teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli täällä viime vuonna vielä 22. joulukuuta 20 astetta ja tallusteltiin t-paidoissa :)

   Poista
 7. Ihanaa lomaa teille! Kyllä se gradu sen viikon vielä voi odottaa! ;) Itsekin vähän voisin jo fiilistellä kynttilöitä, mutta koska kohta se muutaman kuukauden synkempi kausi taas joka tapauksessa iskee, niin ehkä sitä jaksaa vielä 1-2 kuukautta odotella! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä se voi hetken odottaa ja hyvin tulikin unohdettua koko höskä!

   Poista