10. helmikuuta 2011

One step closer to the end.

Pitkä urakka on nyt takana kun eilen sain dissertationin palautettua. One step closer to the end.. -opintojen loppua, siis. Enpäs uskonut sen päivän koskaan koittavan. Disseä on nyt stressattu ja siitä on enemmän tai vähemmän jauhettu viimeisen vuoden verran.

Loppu ei mennyt ihan sutjakkaasti kun eilen olin suunnitellut meneväni kirjastoon, printtaavani koko roskan ja vieväni sen heti sidottavaksi kirjaston kauppaan. Suunnitelma oli mennä kirjastoon, tehdä sisällysluettelo, tulostus ja hip hei palautus. Sisällysluettelon tekeminen ei sitten sujunutkaan ihan niin helposti kun olin kuvitellut. Painiskelin ja taistelin, kirosin ja printtasin, copy pastesin ja melkein revin hiukset päästä kun lähes 1,5h jouduin vääntämään, jotta sain sisällysluettelon kuntoon ja tulostettua siististi oikeilla sivunumeroilla. Kävinpäs nitomiskaupassakin kaksi kertaa kun meinasin ensin palauttaa koko dissen ilman bibliographyä. Onneksi kaveri oli vieressä ja satuin kysymään, että "Puuttuuko tästä jotain, onko tässä jotain hassua?" "Missä sun bibliography on?. Shit.


Loppu hyvin, kaikki hyvin. Olin kaksi päivää etuajassa, sillä oikeasti viimeinen palautuspäivä olisi huomenna. Halusin kuitenkin päästä koko jutusta nopeasti eroon ja nyt voin unohtaa koko asian. Kunnes tulokset tulee, tietenkin. Tämän yliopiston tuntien, niitä saa varmaan odottaa jonkun aikaa..

IR & Politics -laitoksen toimistolta matka jatkui lounaalle lähipubiin. Sen jälkeen tulinkin kotiin ja nukahdin saman tien. On ollut muutama uneton yö viimeaikoina, kuten kuvasta näkyy.
Illalla menin kaverin kanssa katsomaan The King's speech, joka oli ihan okei leffa. Se oli monessa kohtaa hauska ja meni kivasti eteenpäin. 'Kuningas' Colin Firth tekee huippusuorituksen pääosanesittäjänä. Hyvä leffa, mutta ei kuitenkaan mikään del otro mundo (toisesta maailmasta).

Nyt toivotan hyvät vkonloput, sillä lähden illalla bussilla alas Lontooseen kansainväliseen malli YK-konferenssiin. Ihmisiä pitäisi tulla ympäri Eurooppaa ja Jenkeistä asti. Nyt pitää jatkaa Espanjan ulkopolitiikan opiskelua, jotta voin huomenna uskottavasti edustaa Espanjaa SPECPOL (special, political and decolonization)-komiteassa. Agendalla on:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti