1. helmikuuta 2011

kirjasto on kotini

Hiljaiseloa. En vielä ole muuttanut kirjastoon, vaikka siltä kyllä vaikuttaa..
Sama rutiini jatkuu ja kahvilan tädit tietää heti mitä tehdä kun aamulla astutaan sisään. "Two americanos with space for milk". Kirjoittelu onneksi edistyy ja dissen aihe rupeaa selkeytymään. Hyvä, että viimeistään tässä vaiheessa. Kirjasto rupesi jo loppuviikosta vähän hiljentymään sillä toinen ja viimeinen koeviikko oli kyseessä.

Tällä viikolla alkoi uusi ja viimeinen lukukausi. Kurssivalinnat ovat vielä pikkasen raollaan, mutta ilmeisesti IR:n puolelta tulen opiskelemaan ihmisoikeuksista. Vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta. Muita hyviä vaihtoehtoja olisi esim. Modernity & Islam, Arab-Israeli Relations ja Nuclear Weapons in world politics. Oli aika vaikea valinta, sillä esim. tuo arabi-israeli olis aika mun juttu!

Hispanics-puolelta taidan ottaa Film & Visual Culture in Spain & Latin America -kurssilla käsitellään ja analysoidaan jotain valokuvia, muutama leffa ja novelli. Ensimmäiset 6 vkoa on Lattaripainotteista ja nimenomaan Argentiina-painotteista ja viimeiset 6 vkoa espanjalaista juttua. Pitäis olla mielenkiintoista.
Toinen vaihtoehto on The Golden State: History, culture and politics in California (!!!). Kyllä, Kalifornian historiaa suunnilleen 1600-luvulta nykypäivään. Auts. Kävin luennoilla eilen, mutta toivottavasti kolmas kurssivaihtoehto on hyvä, sillä en haluaisi tuota ottaa, varsinkin kun proffa on yksi ikävimmistä koko laitoksella.
Kolmas vaihtoehto on Keytopics in modern Latin American Culture, joka tulee käsittelemään ilmeisesti vaan Chileä. Näistä kolmesta kaksi pitää valita.
Noiden lisäksi jatkan vielä espanjan kurssia. Perinteiseen tyyliin kielten laitoksella (ainakin Hispanic Studies) on asiat sekaisin ja meidän proffa oli buukattu kahteen eri paikkaan, joten meidän tunnit oli heti ensimmäisenä päivänä peruttu. Näin täällä.. pehmeä lasku.
Tällä hetkellä näyttää siltä, että keskiviikot ja perjantait tulevat olemaan kokonaan vapaita. Jees.

Disse onneksi on siis edistynyt. Ensi viikolla on palautus. Tällä hetkellä mennään jossain 7000-8000 sanan välillä ja 10 000-12 000 on tavoite.

1 kommentti:

  1. Tuolta löytyy sulle pieni haaste:
    http://sussunvaihtoblogi.blogspot.com/2011/02/palkinto.html
    -Sussu-

    VastaaPoista