19. maaliskuuta 2011

Ongelmia paratiisissa..

Pääsinpähän kehumasta tätä mahtavaa kämppää.
Meidän netti on nyt takkuillut viimeisen viikon ajan. Kämppis oli saanut BT:ltä mailia, että he korjaavat linjoja, joten yhteyksissä voi olla katkoja. Katkot ovat vaan jatkuneet yli aikojensa. Toissapäivänä D sitten soitti BT:lle ja siellä joku heppu vahvalla intialaisella aksentilla (josta menee puolet ohi) selitti, että "kyllä pitäisi yhteydet olla kunnossa, ehkä yrität avata jotain sivua, jolle sinulla ei ole oikeuksia" yms bullshittiä. Kyseinen asiakaspalvelija oli täysin tietämätön siitä katkomailista, joka meille oli lähetetty aiemmin. Tosi kiva. Heitä ei paljon kiinnosta meidän alennus vaatimus tän kuun nettimaksusta.

Noh, ilman nettiä tai hitaalla netillä vielä sinnittelee.. MUTTA. Meidän hanoista tulee vaan kylmää vettä. D tajusi asian perjantai-iltana ja odoteltiin ongelman menevän ohi, mutta vielä tänäänkin jokaisesta talon hanasta tulee vaan kylmää vettä. Töistä kotiin päästyäni en jaksanut lähteä kuntosalille asti suihkuun, vaikka D tarjoitui lainaamaan opiskelijakorttiaan (mulla ei ole sitä sports village membershippiä), jotta mun ei tarttis maksaa suihkusta (=kuntosalille menosta). Päätin kokeilla onneani ja otin jääkylmän suihkun. Onneksi mun huone on vielä aika saunamaisen lämmin. Toivottavasti vuokraemäntä ilmottaa asiasta eteenpäin ja ongelma saadaan fiksattua pian. Voi olla, että joudun menemään kaverin luo suihkuun.. (Laura, sua on varotettu! :))

Nyt meinaan nauttia kahvikupposesta ja mun söpöstä kuumavesipullosta ja painautua Enkelipelin lumoihin.


P.S. Viime viikolla ostin lennot pääsiäislomalle Suomeen ja vietän kokonaiset 3 vkoa kotona. Pomolle ilmotin vasta kun lennot oli hankittu ja toistaiseksi työpaikka on vielä tallella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti