9. maaliskuuta 2011

Women & Pancake Day

Hyvää Naistenpäivää kaikille!

Päivä alkoi näsäviisaan britti-tutun tekstiviestillä "Today is International Women's Day. Does that mean the other 364 days belong to men? I suppose we've earned them". Joka vuosi sama narina naistenpäivästä.Vastasin napakasti "Bullshit! The rest are neutral!". Täällä Briteissä ei muuten koko päivä näy oikein missään. Ihme, että siitä ei ole tehty sellaista kaupallista myyntipäivää, josta moni saisi hyödyn irti.

Briteissä vietetään myös laskiaista, mutta laskiaistiistai kulkee ilmeisesti nimellä Shrove Tuesday tai Pancake Day. Tästä johtuen tänään on mm. FB ollut täynnä lettu-päivityksiä. Tämän takia kokoonnuttiin mekin iltapäivällä 3 kaverin kanssa paistamaan lettuja. Miehet teki taikinan ja naiset hoiti paistamisen. Vaikean ja tahmaisen alun jälkeen letuista tuli oikein nättejä ja maukkaita. Kokoonnuttiin Couch Surfing porukalla yhden pubin yläkertaan, jonne kaikki toi mukanaan kasan lättyjä ja erilaisia täytteitä. Nyt on ähky kun tuli syötyä liikaa. Olisikin hyvä aloittaa paasto.Muuten tänne Deeniin kuuluu ihan hyvää..
flunssa on taas hyökännyt kimppuuni, mutta on vielä toistaiseksi hallinnassa. Löysin Bootsilta feikki-finrexiä, joka maistuu muka mustaherukalle, mutta ei ole lähellekään yhtä hyvää kuin oikea, aito finrex.

Pikku hiljaa on ollut pakko lopettaa post-dissertation rentoilu, taisi vähän jäädä vaihde päälle, kun lähemmäs kolme viikkoa kului koulujuttuja miettimättä. Kirjastoonkin olen jo kerran palannut dissen palauttamisen jälkeen. Tänään pidin ihka ensimmäisen ja viimeisen soolo-esitelmän IR tutoriaalissa. Jännä juttu, että olen nelosvuodelle selvinnyt ilman sellaista. Se meni kuitenkin suht hyvin, aiheena oli ihmisoikeustilanne Guatemalassa. Lyhyesti ja ytimekkäästi tiivistettynä: se on aika paha! Väkivaltarikoksista 99,75% jää rankaisematta. Keskimäärin joka päivä tapetaan kaksi naista. Miettikäää sitä.

2 kommenttia:

  1. Mä pyysin äitiä lähettämään Finrexiniä postissa,kun halusin saada varuille ensiapua, ja eihän täälläkään oo mitään vastaavaa.=P Toivottavasti flunssa on jo hellittänyt sulla!:)

    VastaaPoista
  2. On onneksi pikkasen hellittänyt, ääni on vielä maassa! Toivottavasti säästyt kevätflunssalta. :)

    VastaaPoista