5. helmikuuta 2012

Walking in the winter wonderland

Toivottavasti kenelläkään ei rupea joululaulut soimaan päässä tuon otsikon takia. Eilen muuten löysin itseni hyräilemästä "kulkusia" kesken kokkailun. Tämä talvinen keli ei vaan auta pääsemään kevään makuun, vaikka oikein kaunis keli onkin. Kuluneen viikon aikana olen kyllä useaan kertaan löytänyt itseni kiroilemasta tätä kylmyyttä. Minua ei ole luotu tällaiseen keliin.. valittaessani jäätävästä kelistä Nico kysyi, että enkös ole koko ikäni elänyt tällaisia talvia. No en kyllä muista. En ainakaan viimeisten kuuden vuoden aikana. Ei ole enää hauskaa kun bussipysäkiltä kotiin kävellessä tuntuu, että nenä irtoaa. Parina päivänä on nenä ollut niin jäässä, että melkein on kyyneleet valuneet pitkin poskia. Yhtenä jos toisenakin päivänä olen kärsinyt jäätyneistä varpaista siinä määrin, että kipu on jo haitannut kävelyä. Ehkä tämä kaikki on vaan varustelukysymys. En kai osaa pukeutua.. vaikka päällä on sukkahousut, tuplasukat, hattu, hanskat, huppu ja ylävartalossa noin neljä vaatekerrosta.. mutta se siitä. Ensi viikolla pitäisi jo kelin lauhtua. Can't wait!

Meillä on tänä viikonloppuna ollut lainakoira, pikku Pepe kuvassa oikealla.


Matkalla äänestämään päätin ikuistaa kauniin talvimaiseman vuodelta 2012.

Näkymä etupihalle.
Näkymä takapihalle.
Oscar ja Rolle valmiina äänestysreissulle.
Tällä hetkellä katselen telkkarista Lonely Planetin hullua jenkkiä ja haaveilen Kolumbian arosta. Oy Colombia, algún día. Nyt jännitys tiivistyy kun kohta alkaa vaalivalvojaiset.. mitähän tästä seuraa? 

9 kommenttia:

 1. Oih, ihanat noi Oscarin töppöset! Ja siellä on kyl kaunista, vaikka kylmää! Täällä eilen satanut lumi on jo melkeen sulanut täks illaks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ainut hyvä puoli kovissa pakkasissa on kuivuus.. ei kastu kengät! Mutta kädet ja kasvot -iho muutenkin, kuivuu sitten vähän liikaakin. :)

   Poista
 2. Ihania kuvia ja koiruleita! Mutta arvaas mikä biisi soi nyt mun päässä? :D Ei se tosin haittaa, se on ehkä mun lempparein joululaulu.

  VastaaPoista
 3. Lämpimät kengät on oikeasti kaikki kaikessa.. Jos on paksu pohja ja karvavuori, niin ei varpaat palele! (mulla on just sellaiset)

  Ja Suomessa asuessa investointi untuvatakkiin kannattaa. Mä olen aivan in laaav mun espritin untuvatakin kanssa (ostin viime vuonna, 140e ja kestää monta vuotta!) - sillä on menty 30 asteen pakkasillakin ihan vain yhden villapaidan kera.;)

  VastaaPoista
 4. lonely planetin kolumbia-jakso oli oikein osuva nostattamaan matkakuumeen etelä-amerikan kiertämiseen. ainoa ongelma lienee se, että tämän hetkiset tulot loppuvat tämän kuun lopussa (opintotuki) ja edessä häämöttää finanssikatastrofi...:D

  VastaaPoista
 5. Miina, mutta sitten untuvatakissa tulee hiki bussissa ja ratikassa.. ei se vaan toimi :) Ja meillä on töissäkin niin super kylmä, että pakko on olla monta kerrosta päällä.

  Consuela, Älä viitti! Juuri näin. Eipäs pitäisi katsella tuollaisia ohjelmia kun tulee vaan paha mieli :D

  VastaaPoista
 6. aivan ihanan näköisiä nuo koiruudet :) niin ja mullakin tosiaan soi joululaulut päässä, hitto vie :D

  muuten, blogissani on käynnissä ihana koruarvonta! käyhän turkkaamassa ja osallistu toki halutessasi myös mukaan arvontaan! :-) arvontaan voi osallistua sunnuntai-iltaan asti.

  VastaaPoista