15. maaliskuuta 2012

hengissä ollaan..

Hui, pari viikkoa Argentiinassa on vierähtänyt hurjan nopeasti. Kroppakin rupee pikkuhiljaa tottumaan kuumuuteen ja aurinkoon. Matka Helsingistä Lontoon kautta Buenos Airesiin sujui yllättävän kivuttomasti ja nopeasti. Buenos Airesissa oli tietenkin taas yksi mielenilmaus, joka sulki useita katuja keskustassa, joten taksimatka lentokentältä Nicon veljen kämpille kestikin vähän pidempään.. mutta oi kuinka ihanaa oli haistaa Buenos Aires pitkän ajan jälkeen!

A ja L asuu 17 kerroksessa, joten näkymät on aika huikeat!
Muutama päivä myöhemmin saavuttiin Bahía Blancaan, 8 tunnin bussimatkan päähän Buenos Airesista etelään. Täällä ollaan otettu rennosti siitä lähtien. Olen periaatteessa vaan syönyt ja nukkunut ja tavannut kymmenittäin uusia ihmisiä. Hengissä siis ollaan ja kaikki hyvin. Lupaan jatkossa päivitellä kuulumisia hiukan useammin.

P.S. Käytiin muuten tsekkaamassa meidän tulevat huudit, jossa tullaan siis asumaan toukokuusta eteenpäin.. taloa vastapäätä on Starbucks. Jei! Yhdet mochafrappuccinot tuli jo vedettyä. :)

15 kommenttia:

 1. Jee, kiva kun päivittelit vähän kuulumisia tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän nyt kirjotella vähän enemmän kun mullahan ei periaatteessa mitään muuta ole kuin aikaa! :D

   Poista
 2. Starbucks liian lahella kotia on ehdoton vaaratekija :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Se on tie turmioon.. :)

   Poista
  2. Oon katkera! Mun lähin on 15 min bussimatkan päässä. Ihan liian kaukana! Toisaalta.. Olisin siellä varmaan joka päivä jos se olis lähempänä. :P

   Poista
 3. Jes! Kiva, että päivitit.. Oonkin käynyt täällä katsomassa olisiko täällä uutisia. Innolla odotan enemmän kuulumisia!

  VastaaPoista
 4. Jee! Kiva lukea kuulumisia! On kyllä kivat näkymät ikkunasta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me tullaan itseasiassa asumaan 18. kerroksessa, joten sieltä pitäisi olla vähintäänkin yhtä huikeat näkymät.. se jää nähtäväksi sitten toukokuussa. :)

   Poista
 5. Vihdoinkin jotain elonmerkkejä! Tätä on odotettu!!!

  VastaaPoista
 6. eksyin tänne, vähän kiva kuulla sun kuulumisia sieltä, kerro lisää! :) tuli yhtäkkiä hullu ikävä buenos airesiin ja argentiinaan, siitä on niin kauan kun olin siellä viimeks!
  ps. sanoinko jo että ne ottikin jo muhun yhteyttä sieltä chilen cimo:sta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. heh, kiva että eksyit uudestaan.. :) kerroit, että ne kirjotti sulle ainakin kerran. Jei! Huomasin just et Jose oli huomauttanu sulle blogista ja olin, että "häh, et sanonut mulle mitään" :) mutta nyt löysin.. kiva, että oot alottanut itsekin! Nyt mulla on aikaa lukea..

   Poista
 7. Löysin tänne sattumalta toisesta blogista ja varmasti jään seuraamaan kuulumisia! Itselläni on argentiinalainen mies ja ollaan pian taas lähdössä sinne päin lomailemaan :)
  -Mari

  VastaaPoista
 8. Buenos Airesiin ollaan menossa 6 viikoksi, kun miehen perhe asuu siellä. Vuokrataan sieltä asunto ja just tässä luen sun blogin vanhempia kirjoituksia niin huomasin, että olit katsonut vuokra-asuntoja sieltä. Oletko pidempään Argentiinassa?
  -Mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei. Ollaan tällä hetkellä mun poikaystävän perheen luona, mutta touko-elokuussa olisi tarkoitus asua Bairesissa. Meillä ei toistaiseksi ole suunnitelmissa aikomusta jäädä pidemmäksi aikaa..

   Poista