20. helmikuuta 2014

Vuosi 2013

Ei kai vielä ole liian myöhäistä hehkuttaa mennyttä vuotta ja muistella sen tuomia onnellisia hetkiä? Vastahan tässä ollaan helmikuussa. Tässäkin blogissa on ollut tapana aina tammikuussa muistella edellisvuoden tapahtumia. Tällä kertaa se tulee vähän jälkijunassa, mutta parempi kai myöhemmin kun ei milloinkaan. 

Matkailumielessä vuosi alkoi Madridin reissulla. Pieni pyrähdys nykyisen kotimaan pääkaupunkiin kaveria moikkaamaan oli oiva loma lukukausien välissä. Madridissa parasta oli Retiron puisto ja ystävälliset ihmiset. 


Huippuhetkiä vietettiin koulukavereiden kanssa maalla perinteisiä katalonialaisia herkkuja syöden. Pääosassa olivat tällä kertaa Calçots.


Koko vuoden ja erityisesti kevään parhautta olivat tietenkin myös kavereiden ja perheen lukemattomat vierailut B & B Annicossa meitä moikkaamassa.


Käytiin myös kattomassa Barçan kauden viimeistä matsia.


Maisterivuoden loppumista juhlittiin kesäkuussa oikein hyvissä tunnelmissa koko joukon kanssa!


Kesäkuussa päästiin kahtiin häihin, ensin Istanbuliin..


ja sitten kotikotiin Helsinkiin. Voi mikä yötön yö ja pöytäfutista häiden jatkobileissä!

(kuva jussirekiaro.com)

Kesäkuussa kävin myös Euroopan pääkaupungissa Brysselissä, osittain opinto- ja osittain huvimatkalla.


Onneksi elokuussa ehdin pitkästä aikaa perheen kanssa mökillekin käymään.


Syyskuu otettiin vastaan Kreikassa, voi mikä paratiisisaari Zakynthos olikaan!


Vuoden aikana tehtiin aika paljon kotimaan matkailua, kohteina olivat mm. Sitges, Valencia ja Girona.


Marraskuu oli ihan mieletön ja sujui Guatemalaa ihmetellessä. 


Loppuvuosi menikin sitten Suomessa ja Argentiinassa.
Yllättävää kyllä, ruokailu oli pääosassa.


2013 oli kyllä ihan mieletön vuosi. Oleskelin yhteensä seitsemässä eri maassa, joista yksi oli aivan uusi. Lentokoneen nousuja tuli vuoden aikana plakkariin 29. Aika huikea määrä! Eipä ihmekään, että välillä tuli sellainen fiilis, ettei lentokentälle tee enää mieli mennä. Kaksi edestakaista lentoa Atlantin yli on kuitenkin hieman liikaa parin kuukauden sisään, joten sitä en toivo joutuvani enää kokemaan. Toivottavasti tästä vuodesta tulee vähintäänkin yhtä magee kuin edellisestä. Toistaiseksi lentolippuja ei ole vielä varattu minnekään suuntaan, vaikka kuume on kova. Suunnitelmissa on silti ainakin jo kahdet häät!

10 kommenttia:

 1. Woah kuinka paljon reissuja!! Oon ihan kade :) Oli superkivaa kun kävitte Kreikassa ja Barcelonassa oli superia vierailla. Toivottavasti nähdäään vähintään yhtä "paljon" kuin viime vuonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, yllättävän paljon ja lähes suunnittelematta. Oikeastaan Zakynthos oli ainoa sellanen suunniteltu lomareissu :) Toivottavasti nähtäis tänä vuonna vähintään yhtä paljon!

   Poista
 2. Ei oo ollenkaan liian myöhäistä! Ihana katsoa etenkin noita kesäisiä kuvia ja paljon ootte tosiaan saanut reissata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, hyvä :) tuli kieltämättä jo pikkasta kesäkaipuuta näitä kuvia kattellessa!

   Poista
 3. Huih, mahtavia reissuja ja vielä niin monia! Ja tuo Kreikkalainen salaatti näyttää todella herkulliselta... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä ihan vahingossa tuli niin monia reissuja, joten mitäs niitä etukäteen suunnittelemaankaan :) Kreikkalainen ruoka on niiin hyvää!

   Poista
 4. Hyvin ehtii vielä muistella. Melkoinen vuosi on ollut sulla takana ja varmasti monta hauskaa hetkeä on jäänyt vielä valokuvien ja postausten ulkopuolelle! Innolla jään seuraan tätäkin vuotta, missä kaikkilla sitä vietätkin :) Mitenkähän jo aamukymmeneltä voi tehdä mieli noita lohirullia ja fetasalaattia?! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, se jää nähtäväksi.. Lohirullia ja fetasalaattia vois syödä mihin aikaan päivästä vaan.!

   Poista
 5. Vau, onpa sulla ollut vauhdikas viime vuosi!

  VastaaPoista