8. helmikuuta 2010

it's the world i know..

Perjantaina vettä satoi lähes koko päivän ja valitettavasti lunta ei ole sen jälkeen näkynyt. Hyvä puoli on, että kadut ei enää ole liukkaita.
Ja vihdoin mulla on ollut sosiaalista elämää.
Yksi teinivuosien partiokaveri on tänä vuonna eksynyt Aberdeeniin opiskelemaan, joten sain uutta, mukavaa lounasseuraa perjantaille.

Viikonlopun aikana on tullut herkuteltua, sillä sain makoisia tuliaisia Belgiasta -taivaallisen hyvää suklaata. Lauantaina pääsin tutustumaan Aberdeenin uuteen kauppakeskukseen, käytiin Laten kanssa päivällä pyörähtämässä kaupungilla ja mukaan tarttui.. kahdet nahkasaappaat. Ups! Mutta molemmat oli alennuksessa (yhteensä opiskelija-alennuksen jälkeen maksettavaksi jäi £ 40) ja tulee varmasti tarpeeseen.

Illalla mentiin tyttöjen kanssa Yo, Sushiin syömään sushia. Pöydän vieressä liukuhihna vilisi erivärisiä, houkuttelevan näköisiä lautasia, josta kukin sai napata haluamansa. Super chic paikka!


Ruuan jälkeen mentiin vielä kattomaan uusi Clint Eastwoodin ohjaama leffa, Invictus. Pääosassa Matt Damon ja Morgan Freeman. Kunnon maailmanpelastus, feel good -leffa ja ehdottomasti katsomisen arvoinen. Sopi hyvin meijän porukalle, josta 4/5 oli kv-suhteiden opiskelijoita.

Sunnuntaina herkuttelut jatkui kun valmistettiin aamupalaksi crêppejä, jotka päätyi napaan suklaalevitteen, banaanin ja dulce de leche -kastikkeen kera. Nam nam.

Ja tänään koitti tämä kauan odotettu päivä. Iltapäivällä oli pakko mennä tutustumaan Aberdeenin uuteen urheilukeskukseen, joka onneksi sijaitsee alle 10min kävelymatkan päässä mun kämpiltä. Ostin kuukauden vapaakortin ohjatuille tunneille ja salille, joten nyt on pakko ruveta käymään kuntoilemassa. Kuntoilu alkoi juoksumatolla hölkkäämällä -ja viikonlopun rugby teema jatkui kun Ranska-Skotlanti rugbymatsi pöyri samalla nenän edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti