13. helmikuuta 2010

solo sulla strada...

*Aberdeenissä on taas näkynyt aurinkoa. Ihan myös sen takia, että löysin torstaina suomalaisia Pandan lakuja paikallisesta luontaistuotekaupasta. Nam.
*Espanjan tunnit ovat vielä yksi suuri vitsi. Joka tunnin jälkeen olen räjähtämispisteessä kun menee hermot ja palaa päreet. Kolmannen vuosikurssin tunnilla torstaina sijaisen (jona toimi koko Hispanic-laitoksen pää) kanssa harjoteltiin ääneenlukemista ja perusääntämistä: "espanjassa h-kirjainta ei lausuta" -tasolla. Oikein haasteellisia tunteja siis.
*Kämppis sai viimein siivottua keittiön ja tiskattua kaikki likaamansa (kaikki talon) astiat, joten keittiöön uskaltaa taas mennä.
*Olen katsellut YLEn näyttämiä Islam & Länsi-dokumentteja ja näin opiskellut Lähi-Idän politiikan kurssia varten. TV-kaista on loistelias keksintö!
*Viimepäivien yllättävän aurinkoisen sään johdosta paikalliset tylleröt taitavat luulla kesän tulleen. Asteita kuitenkin on vain +5 astetta. Silti ihmiset kulkee flip flopeissa ja hameissa -ilman sukkiksia, legginssejä tai muita vastaavia säärenpeittäjiä.
*Viimeiset kaksi päivää olen taistellut Picasan elokuvanteko-ohjelman kanssa ja yrittänyt tehdä videota, joka mahtuu gmailin sähköpostiin lähetettäväksi huomista varten -haastava yritys, johon kului tunteja.
*Olympialaiset alko Kanadassa. Jei. Meillä on kisastudio jo suunniteltu valmiiksi lätkämatseja varten.
*Aamulla herättyäni kun menin keittiöön hakemaan aamiaista, löysin meijän olkkarin sohvalta nukkumasta jätkän, jonka paidassa luki "Lapin Kulta".

P.S. Olen lisännyt kuvia marras- ja joulukuun kirjotuksiin (Argentiina, Chile, Peru), mikäli jotakuta kiinnostaa kattella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti