5. helmikuuta 2010

Happy Happy Joy Joy

Tällä hetkellä mun kevään lukujärjestys on melkein kunnossa. Hispanic Studies -laitoksen proffat on kipeenä, joten kaks mun kursseista alkaa vasta ensi viikolla ja ehkä sitten lukkarikin valmistuu. Pehmeä lasku siis.

On ollut sen verran tylsää tällä viikolla, että ensimmäistä kertaa uuden lukukauden alkaessa jo ekalla viikolla painuin kirjastoon hakemaan luettavaa. Oli se kirjasto vielä samanlainen kun 2 vuotta sitten, vaikka luulin, että uusi QML (Queen Mother Library) olisi jo valmistunut. Rupesin lukemaan Lähi-idän politiikan kurssia varten. Oikeastaan joka viikon tutoriaalille on hirveä lista luettavaa, joten pitäis yrittää pysyä mukana.

Eilen illalla se YK-opiskelijajärjestö näytti kampuksella "In My Country" -leffan. Oli tosi hyvä, vaikka aika Hollywood-kamaa, Samuel L. Jackson on pääosassa. Leffa kertoo Etelä-Afrikan apartheidin jälkeisestä ajasta, jolloin syyllisiä ruvetaan armahtamaan, kunhan he kertovat totuuden pahoista teoistaan. Osittain aika raskas, mutta oikein silmiäavaava elokuva, suosittelen.

Kampuksella tulee hirveesti tuttuja naamoja vastaan, mutta meidän ekan vuoden kaveriporukasta on enää mun lisäks Laura jäljellä. Kaikki muut on vaihdossa tai muualla poissa.
Taas on tottumista kylmiin skottirakennuksiin, ruokaan, mukulakivi-katuihin, vasemmanpuoleiseen liikenteeseen, vammasiin hanoihin, huonoihin putkistoihin, harmauteen ja vesisateeseen -tänään on satanut koko päivän.
Koko ajan yritän antaa poskipusuja ihmisille ja ihmettelen kun ne ei tuu tarpeeks lähelle tervehtimään.

Tässä malli näistä vallottavan ihanista brittihanoista. Kyseinen keksintö löytyy mun uuden kämpän kylppäristä.


Kylmä vesi on oikeasti kylmää ja kuuma on kiehuvan kuumaa. Mahdoton pestä kädet tai naama polttamatta sormiaan.

Hyvää viikonloppua! :)

2 kommenttia:

  1. Kuule rakkaani, noiden hanojen idea on se, että sopivanlämpöinen vesi lasketaan lavuaariin ja sillä peseydytään. Se vähentää veden kulutusta. ;)

    VastaaPoista
  2. Haha. :) No ainakin siellä on lämmintä vettä! Meidän kämpässä on, mutta esim. asuntoloissa se on kyllä yhtä lottoa! Ja kämpässä on vielä vammaisempi hana. Se on niin pieni, et siel on mahdotonta vaan pestä kasvot :P

    VastaaPoista