15. lokakuuta 2010

valoa tunnelin päässä?!?

Tänään on ollut huomattavasti parempi päivä. Shoppailu auttaa ja piristää aina mieltä. Käytiin myös syömässä makoisaa sienirisottoa keskustassa. Missä Suomesta saa kaupungin keskustasta 6 eurolla täydellisen risottoannoksen?

En olisi muuten lähtenyt kauppareissulle, mutta tie vei Primemarkiin pitkästä aikaa, sillä oli jo aika hankkia mustat housut. Tarvitsen ne töitä varten ja viime viikolla jouduin lainaamaan kaverin housuja. Rakastan Primemarkia. Mutta, kukapa ei?
Sain loistavat, täydellisesti istuvat, mustat, ohuet, strecth farkut ja pitkähihaisen t-paidan ja ohuen neuletakin 20 (!!!) eurolla. Eivätkä olleet edes alennuksessa. Ensimmäistä kertaa ikinä (naismuistiin) ensimmäiset käteennappaamani ja kokeilemani housut olivat kun mulle tehdyt.
Viime keväänä ostamani harmaat kangastennarit olivat nyt puoleen hintaan, olisivat maksaneet vain punnan. PUNNAN pari kangastossuja. Punta on siis tällä hetkellä 1,13 erkkiä. Onneksi euro on nousussa. Happy times.

Koska tulette Suomesta käymään? :)

Jos kaikki menee hyvin, menen huomenna allekirjoittamaan vuokrasopimuksen. Peukut pystyyn & finger's crossed!

3 kommenttia:

  1. Mä on pakko tulla. Viimeistään ens kesänä! Mä en oo koskaan käynyt Primemarkissa!!

    VastaaPoista
  2. Suomesta saa tosi hyvää risottoa Pertin kotikeittiöstä Maunulasta

    VastaaPoista
  3. Madridissakin on Primemark! Ja sen nimi ei ole Penneys niin kuin Dublinissa. Onneks se vaan on aika kaukana IKEAn vieressä, mutta sinne menee suora metrolinja meiltä ja menee n 30min mutta kuitenkaan sinne ei joka päivä tule lähdettyä.

    VastaaPoista